Najnovije vesti

U BOLNICI SAM TRAŽILA SNAGU KOJU SAM PRENELA DARKU! ZNAM DA MU JE POMOGLO! Oglasila se Ana Sević i poslala poruku koja će vas RASPLAKATI: Sve sam uradila za oca moga deteta što je u MOJOJ MOĆI (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić/Ana Paunković

BILA UZ DARKA SVE VREME

U BOLNICI SAM TRAŽILA SNAGU KOJU SAM PRENELA DARKU! ZNAM DA MU JE POMOGLO! Oglasila se Ana Sević i poslala poruku koja će vas RASPLAKATI: Sve sam uradila za oca moga deteta što je u MOJOJ MOĆI (FOTO)

Stars

Pevač Darko Lazić od 23. oktobra nalazi se u KBC "Zemun", pošto je doživeo udes u kome je teško povređen, a njegova i dalje zakonita supruga Ana Sević sada se obratila javnosti porukom u kojoj je navela kako se oseća.

Darko Lazić je hitno operisan tokom prethodne noći, nakon što mu se javilo unutrašnje krvarenje. Hirurzi su mu punktirali plućno tkivo i pronašli uzrok senke koja je Darku Laziću otežavala disanje, a iz pluća su izvučene čak dve litre krvi.

Dok se u bolnici odvijala prava drama, pevačeva još uvek zakonita supruga Ana Sević oglasila se putem društvenih mreža i u svojoj poruci navela da joj je teško zbog svega što se dešava.

- Fotografija je nastala pre par dana... Vama se verovatno čini kao "normalna", ali svako ko me poznaje jasno vidi i zna koliko je truda trebalo da iza nje probam da sakrijem umor i tugu, nespavanje, suze i stres posle svega što se desilo... I pored svega toga to mi nije pošlo za rukom... Ovo je jedna usiljena poza, pokušaj osmeha koji uz sav trud nije uspeo da izađe iz mene. Nema te tuge koja se filterom može sakriti jer život nije Instagram. Radim na povratku svog osmeha koji se na mom licu video do pre neki dan, rade i svi koji me vole i koje volim, koji žele da budem srećna i ispunjena kakva realno i jesam jer imam sve razloge za to - napisala je Ana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotografija je nastala pre par dana.. Vama se verovatno cini kao "normalna" ali svako ko me poznaje jasno vidi i zna koliko je truda trebalo da iza nje probam da sakrijem umor i tugu,nespavanje,suze i stres posle svega sto se desilo.. I pored svega toga to mi nije poslo za rukom..Ovo je jedna usiljena poza,pokusaj osmeha koji uz sav trud nije uspeo da se izadje iz mene. Nema te tuge koja se filterom moze sakriti jer zivot nije instagram. Radim na povratku svog osmeha koji se na mom licu video do pre neki dan,rade i svi koji me vole i koje volim,koji zele da budem srecna i ispunjena kakva realno i jesam jer imam sve razloge za to. Sve sto je bilo u mojoj moci sam uradila. Prvo je bilo "sta ona trazi u bolnici" posle je bilo "vidi ne dolazi u bolnicu,putuje" .. Odavno sam shvatila da se svetu ne moze ugoditi i da je bitno ono sto znamo Bog i ja.. kao i moja porodica. Znate sta? Trazila sam u bolnici snagu koju sam zelela da prenesem svom bivsem muzu u njegovoj najgoroj borbi,trazila sam energiju u sebi da bih je dala i njemu jer sam znala da ocu mog deteta to treba vise nego ikada do sada. Znam da mu je to znacilo i pomoglo da prebrodi svoje najteze zivotne trenutke...Da li idem ili ne idem..Kao sto sam napisala u story pre neki dan,to je moja licna stvar a samo su jedan put uspeli da me slikaju jer je to bila ne samo Darkova nego i moja bitka.. Svako od nas je pre godinu dana krenuo odvojenim putem i svako od nas vodi svoj zivot. Svako je odabrao kako ce da zivi i svako je napravio svoj izbor. Ja sam odabrala da budem srecna i voljena jer imam pravo na to ,kao i svi vi! Jer sreca je stvar izbora! Svako zasluzuje da bude srecan! Moje dete zasluzuje da bude srecno a ne moze biti ako nisam ja ta koja ce da joj pokaze kako to izgleda! Ja nemam pravo da budem nesrecna jer imam dete koje ce biti srecno sve dok to od mene zavisi a ja cu uraditi sve sto je u mojoj moci da zauvek bude srecna,zasticena i nasmejana... Volim vas i zahvaljujem se na svemu lepom sto ste poslali proteklih dana... Od energije do reci.. ❤️??

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) дана

"Sve što je bilo u mojoj moći sam uradila. Prvo je bilo "šta ona traži u bolnici", posle je bilo "vidi ne dolazi u bolnicu, putuje"... Odavno sam shvatila da se svetu ne može ugoditi i da je bitno ono što znamo Bog i ja... kao i moja porodica. Znate šta? Tražila sam u bolnici snagu koju sam želela da prenesem svom bivšem mužu u njegovoj najgoroj borbi, tražila sam energiju u sebi da bih je dala i njemu jer sam znala da ocu mog deteta to treba više nego ikada do sada. Znam da mu je to značilo i pomoglo da prebrodi svoje najteže životne trenutke... Da li idem ili ne idem... Kao što sam napisala u story pre neki dan, to je moja lična stvar, a samo su jedan put uspeli da me slikaju jer je to bila ne samo Darkova nego i moja bitka... Svako od nas je pre godinu dana krenuo odvojenim putem i svako od nas vodi svoj život. Svako je odabrao kako će da živi i svako je napravio svoj izbor. Ja sam odabrala da budem srećna i voljena jer imam pravo na to, kao i svi vi! Jer sreća je stvar izbora! Svako zaslužuje da bude srećan! Moje dete zaslužuje da bude srećno, a ne može biti ako nisam ja ta koja će da joj pokaže kako to izgleda! Ja nemam pravo da budem nesrećna jer imam dete koje će biti srećno sve dok to od mene zavisi, a ja ću uraditi sve što je u mojoj moći da zauvek bude srećna, zaštićena i nasmejana... Volim vas i zahvaljujem se na svemu lepom što ste poslali proteklih dana... Od energije do reči", završila je ona.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...