PREPLAKALA SAM SVOJ ROĐENDAN! BILA JE TO AGONIJA: Mia Borisavljević doživela ogromnu neprijatnost, ispričala sve do detalja!
Foto: Printscreen/Instagram

OTVORENO

PREPLAKALA SAM SVOJ ROĐENDAN! BILA JE TO AGONIJA: Mia Borisavljević doživela ogromnu neprijatnost, ispričala sve do detalja!

Stars -

Mia Borisavljević je ispričala nešto što malo ljudi zna, a to je da je doživela veliki peh.

Naime, ona je planirala da svojim fanovima predstavi drugu pesmu za koju je snimila i spot, ali on je - nestao.

"Ja sam se porodila krajem marta i rešila sam da se posle mesec dana vratim u formu da bih snimila taj spot. Krenula sam pre vremena da se spremam, igračice, vežbala sam sa njima, da se sve do leta organizuje, da idemo u Crnu Goru, sve živo, ludilo. I sad treba jedno sedam dana da se montira spot, ja okrenem reditelja da vidim da li je gotovo i on kaže "Ja tebi moram nešto da kažem, kad smo prebacili karticu u kompjuter, ona se odjavila" i ja sad nemam pojma šta to znači i on mi je objasnio da se spot obrisao i da ga nema", rekla je Mia i dodala:

"To je bila agonija, bilo je 12 sati kada je trebalo da duvam svećice za svoj rođendan, završila sam sa jorganom preko glave i preplakala sam svoj rođendan. Od tada kartica luta svetom i pokušava da se spasi, čak je išla i u Hong Kong. Uspeli smo da vratimo 50 posto, nije sve izgubljeno, biće tu nekih dosnimavanja... Ta pesma je trebalo već da ugleda svetlost dana, ništa nije slučajno, da je izašla ona, ne bi izašla pesma "Pričaju po gradu". Ta pesma se inače zove "Dođi juče" i ona će se naći svakako na albumu, makar i bez spota, ali mislim da ćete ga ipak videti", rekla je Mia u "Kontraviziji", koja je u junu napunila 34 godine.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track