DALA SAM SVE OD SEBE, SVE ŠTO SAM IMALA, TRUDILA SE DA BUDEM BOLJA: Kija Kockar operisala TUMOR NA DOJCI, a evo šta je prvo uradila posle intervencije (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Pink

NE PREDAJE SE

DALA SAM SVE OD SEBE, SVE ŠTO SAM IMALA, TRUDILA SE DA BUDEM BOLJA: Kija Kockar operisala TUMOR NA DOJCI, a evo šta je prvo uradila posle intervencije (FOTO)

Stars -

Kija Kockar je operisana na Institutu za onkologiju i radiologiju zbog tumora na dojci koji joj je otkriven nedavno.

Pobednica "Zadruge" ovim povodom još uvek nije razgovarala sa pripadnicima sedme sile, budući da se oporavlja od operativnog zahvata, ali je njena aktivnost na društvenim mrežama rekla sasvim dovoljno o stanju u kom se nalazi.

foto: Pritnscreen

"Želim samo da znaju da sam dala sve što sam imala, da sam se trudila da budem što bolja, da nekoga usrećim, da ostavim ovaj svet iza sebe kao makar malo bolje mesto jer sam ja u njemu bila", podelila je Kija stihove svog muzičkog uzora Bijonse.

Osim toga, ona je obavestila pratioce da vreme provodi u gledanju epizoda svoje omiljene serije, budući da ostatak dana mora da preleži u krevetu.

Podsetimo, Kristina Kockar je u svojoj knjizi opisala kako je zaključila da ima zdravstveni problem.

"Dogodilo se to da sam sasvim slučajno napipala neke kvržice na grudima. Nije mi bilo svejedno jer znam da to može značiti mnogo toga. Odmah sam zakazala pregled kod mog doktora i ultrazvuk je pokazao da imam tri tumora. Usledio je i niz drugih pregleda. Uskoro ću imati hirurški zahvat koji će pokazati da li su tumori benigni ili nisu", piše u Kijinoj knjizi.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja