JEDAN TUMOR MI JE IZVAĐEN, A 2 SE PRATE, IMAM MALI REZ: Kija Kockar se oglasila posle operacije, a ovako je pomenula SLOBU!
Foto: Filip Plavčić

OTVORENO

JEDAN TUMOR MI JE IZVAĐEN, A 2 SE PRATE, IMAM MALI REZ: Kija Kockar se oglasila posle operacije, a ovako je pomenula SLOBU!

Stars -

Kristina Kija Kockar stigla je u utorak popodne kući iz Instituta za onkologiju i radilogiju Srbije, nakon operacije dojke koju je imala u ponedeljak, 5. novembra.

Kako je rekla, pod lekovima je pa je još uvek mamurna, a bol koji oseća podnošljiv je.

foto: Damir Dervišagić

"Ja sam okej, dobro se osećam. Malo sam mamurna zbog lekova, malo me tu boli, ali dobro sam. Stvarno želim da se zahvalim svima sa Instituta za onkologiju", rekla je Kristina.

"Jedan tumor je izvađen, dva su ostala da se prate. Imam mali rez, možda dva cantimetra... Benigni su, rezultati su odmah stigli, tako da znam da je sve okej", otkrila je.

foto: Vladimir Šporčić

"Danas je moja baka saznala da sam operisana, nisam želela nikoga da uznemiravam dok ne saznam da je sve okej", rekla je Kristina u lajvu na Instagramu.

Pratioci su je pitali i za to što je Sloba Radanović ranije danas u izjavi rekao da ju je odmah posetio u bolnici, što je potvrdila.

"Jeste, posetio me je on, i naš menadžer. U svakom slučaju, hvala na poseti", bilo je sve što je na ovu temu rekla Kija.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs, Foto: Filip Plavčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track