Najnovije vesti

MI JEDEMO MENSTRUACIJU, ALI NE LJUDSKE VRSTE! Jelena Karleuša izaziva hejtere: Da vas čujem sad! (FOTO)
Foto: Vladimir Šporčić

pokrenula lavinu komentara

MI JEDEMO MENSTRUACIJU, ALI NE LJUDSKE VRSTE! Jelena Karleuša izaziva hejtere: Da vas čujem sad! (FOTO)

Stars

Jelena Karleuša nakon polemike o mleku koju je povela na društvenoj mreži Tviter, nastavila je da izaziva javnost. Naime, objavom o kokošijim jajima ponovo je zapalila ovu društvenu mrežu i sve one koji je prate podigla na noge.

 

"Jaja su menstruacija od kokoške. Mi, kao ljudska vrsta, jedemo menstruaciju druge vrste. Divno, zar ne? Da vas čujem sad", napisala je ona.

 

foto: Printscreen, Twitter

U neverici, mnogi su pokušali da se iščupaju iz ove konverzacije kako su znali i umeli.

 

"Menstruacija je krv i svašta nešto, jaje je protein. Jedino ako aludiraš da su kokoške i žene isto", sačekao je Karleušu komentar, ali ona je i te kako imala šta da kaže na ovo.

 

"Zašto misliš da u ženskoj menstruacij inema proteina? Ne pravim nikakvo poređenje, vrlo sam jasna. Jaja su menstruacija od kokoške. Mi to zovemo jaja", poručila je pevačica uz emotikon plača od smeha.

 

foto: Printscreen, Twitter

Međutim pošto je, kako je napisala, "samo htela da ogadi" pojedine namirnice, nije se zadržala samo na jajima.

 

"Gumene bombone se prave od svinjske i teleće kože, papaka, kostiju i žalatina iz kostiju. Sve se to samelje u jednu masu pa se doda boja i aroma npr jagode! Mljac!"

"Sigurna sam da niko od nas ne bi ubio i pojeo kucu ili macu. Kažu, zato što nisu ukusni kao prasići, pilići i telići... Ko kaže? Evo u Kini su mace i kuce vrlo cenjena hrana! Mljac! Gospođo, šta bi vi danas za ručak! Ah, donesite mi pseći batak...", nastavila je ona.

Kurir.rs/Foto: Vladimir Šporčić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...