Najnovije vesti

GODINAMA ŽIVI U LUKSUZNIM KARINGTONKAMA, A KOMŠIJE IH TEK SAD RASKRINKALE: Miroslav kupuje uvek isto svaki dan, a skitnica mu ČUČI ispred kapije, a razlog će vas SLOMITI
Foto: Zorana Jevtić

VOLJEN U KOMŠILUKU

GODINAMA ŽIVI U LUKSUZNIM KARINGTONKAMA, A KOMŠIJE IH TEK SAD RASKRINKALE: Miroslav kupuje uvek isto svaki dan, a skitnica mu ČUČI ispred kapije, a razlog će vas SLOMITI

Stars

Poznati slavuj iz Mrčajevaca godinama sa suprugom Gordane živi u beogradskom naselju Višnjička banja, u poznatim Karingtona. Komšije o njima imaju oprečna mišljenja, jedni ga hvale, drugi ga kude. 

 

"Dolaze ovde stalno i kupuju uvek isto, paket vode, kafu i cigarete. Duge mušterije vole s nama da popričaju i da se osmehnu, ali on nije takav. Deluje arogantno. Sećam se prošle godine pred koncert, tražili smo mu karte, a on je rekao da nema nijednu da mu da", otkriva prodavačica.

foto: Damir Dervišagić

Sasvim drugu priču čuli smo u drugoj prodavnici, gde takođe Mirosalv pazari. Ovde kažu da dolazi u društvu supruge Gordane.

 

"Kulturni su i pristojni, ponašaju se poput svih ostalih ljudi. Ma koliko da je red na kasi, njih dvoje uredno čekaju. Nikada ne traže da im prekoreda naplatimo namirnece", pohvalila ih je kasirka. 

 

Lepe reči za Ilića za njega imao je momak koji radi u trafici. 

"Kupuju uglavnom cigarete i novine. Fin i ljubazan čovek, kao i njegova supruga. Oduševiio me je kad mi je poklonio karte za koncet", otkriva ljubazni mladić. 

 

"Baš je svratio pre pola sata, otišao je u grad da nešto završi. Svakodnevno kupuje voće kod mene. Galantan je čovek, ostavi bakšiš", pohvalio je prodavac voća stalnu mušteriju. 

 

Mladić Stefan živi u ulici gde i pevač i ispričao je zanimljivu priču. 

 

"Miroslava ne viđam tako često, ali uvek kada prođem ispred njegove kuće, tu zateknem jednu skitnicu kojoj Miroslav ostavlja novac. Da mu daje neku siću, ne bi dolazio svaki dan", rekao je Stefan. 

 

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Scena/Foto Zorana Jevtić 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...