Najnovije vesti

LAZIĆ PLAKAO KADA JE ČUO ŠTA MU JE PRIJATELJ PRENEO O MARINI! Pevač doneo odluku - razvodi se čim izađe iz bolnice, a ovo je bio okidač! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

NAPOKON

LAZIĆ PLAKAO KADA JE ČUO ŠTA MU JE PRIJATELJ PRENEO O MARINI! Pevač doneo odluku - razvodi se čim izađe iz bolnice, a ovo je bio okidač! (FOTO)

Stars

Darko Lazić razvešće se od Ane Sević čim izađe iz bolnice! Popularni pevač uznemirio se kada je saznao da je njegova verenica Marina Gagić imala brojne neprijatnosti otkako je on u KBC Zemun, kao i da je plakala što je jedino njegova zakonita supruga mogla da ga poseti prvih nekoliko dana.

 

 

foto: Damir Dervišagić

Nakon više od dve nedelje provedenih u bolnici, Darko konačno dolazi sebi. Pevač već danima lepo komunicira sa najbližima, svestan je svega što se dogodilo i donekle može i sam da donosi odluke. Zbog toga ga je posebno pogodilo kada je saznao kroz kakve su neprijatnosti poslednjih dana prošli njegovi roditelji Milan i Branka, verenica Marina, ali i Ana.

 

foto: Vladimir Šporčić, Marina Lopičić

- Kada je Darku pre nekoliko dana u posetu došao jedan prijatelj, ispričao mu je šta se sve dešava u spoljnom svetu. Na njegovo insistiranje, drug mu je rekao kako je Marina sve ovo podnela i kada je čuo da je imala neprijatnosti, počeo je da plače. Uzbudilo ga je to što je njegova zakonita žena Ana imala jedina pravo da ga vidi i da uđe u šok sobu nakon operacije, a da je Marina zajedno sa njegovim ocem i majkom uplakana stajala ispred i molila da i nju puste. Mogao je samo da zamisli kako joj je bilo kada ga je druga žena, umesto nje, obilazila - kaže izvor blizak Laziću i dodaje da mu je žao i Sevićeve.

foto: Pritnscreen Instagram

- S druge strane, Darko pretpostavlja da je Ani to donelo mnogo neprijatnosti. Ana takođe ima dečka (Danijel Nedeljković, prim. aut.) sa kojim planira budućnost, i sigurno nije mogla ni da sanja u kakvoj ulozi će se naći. Zato je insistirao da Marina odmah dođe, a kada je ušla u sobu, Darko je kroz suze počeo da je moli da mu oprosti i da se ne nervira zbog toga. Obećao joj je da će, čim ga puste na kućno lečenje, tražiti da se postupak razvoda s Anom ubrza. Verenica je pokušavala da ga smiri i rekla mu kako mu ništa ne zamera jer zna kako to funkcioniše, ali je priznala da joj je bilo teško, pa su zajedno plakali - kaže izvor.

 

foto: Printscreen/Instagram

Kako ništa ne bi prepustio slučaju, pevač je zamolio prijatelja da kontaktira s njegovim advokatom i da se raspita kada bi mogli da potpišu papire.

 

foto: Ana Paunković

- Darko se nada da će se on i Ana i zakonski rastaviti do kraja godine. On voli Marinu i želi da s njom uplovi u bračne vode. O tome su pričali i pre nesreće. Znao je da je ona prava žena za njega, da je brižna, a kada je čuo da se nije odvajala od njegovih roditelja u najtežim trenucima, definitivno je shvatio da je ona ta i da želi porodicu s njom. Iako je još rano da se priča o bilo čemu, Darko želi da se oženi na leto ili jesen sledeće godine. S druge strane, on zna da ni Ana nije prestala da veruje u brak i da je vrlo moguće da uskoro kaže "da" svom dečku Danijelu - završava izvor.

 

 

foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Sevićka je već nekoliko puta zakazivala sastanak sa advokatima i Lazićem kako bi se dogovorili o razvodu, ali on se nijednom nije pojavio.

foto: Damir Dervišagić

- Darko je po tom pitanju bio malo neodgovoran. Smatrao je da to nije toliko bitno, da im se ne žuri i da ništa ne zavisi od toga. Pritom, često je imao obaveze, nije bio u Beogradu, nastupao je i nije stizao da dođe - kaže Anina drugarica.

foto: Printscreen Kurir Tv

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa akterima ove priče, ali u tome nismo uspeli do zaključenja broja.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Damir Dervišagić

 


Venčali se u tajnosti
Otkrila ih kuma Andreana

foto: Printscreen

Nakon četiri godine skladnog braka u kome su dobili ćerku Lorenu, Ana Sević i Darko Lazić su početkom ove godine presekli i odlučili da se rastanu. Ipak, svi dobro pamtimo kada se zaljubljeni par 2014. venčao u tajnosti, bez pompe i medija, i to samo u prisustvu roditelja i kumova, a upravo ih je kuma Andreana Čekić razotkrila i objavila sliku na Instagramu. Mlada je na poseban dan blistala u kratkoj beloj venčanici, a tada je već bila u osmom mesecu trudnoće.

 

27 godina ima Darko
33 godine ima Ana
3 godine je pevački par bio u braku
4 godine ima njihova ćerka Lorena

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...