BRAČNA KRIZA

POBEDNIK ZG NAPUSTIO ŽENU I DECU: Njegova žena je sasvim obična devojka i NE VOLI LUKSUZ, a zbog krize u braku su ŽIVELI ODVOJENO! Za sve je KRIV... (VIDEO)

Stars -

Pevač Bane Mojićević pre pet godina oženio se Milicom, međutim nakon četiri godine braka prošli su kroz bračnu krizu tokom koje je on napustio porodični dom.

Pobednik "Zvezda Granda" i popularni pevač Bane Mojićević 2013. godine oženio se dugogodišnjom izabranicom Milicom, sa kojom je zatim dobio sina Radoša i ćerku Mašu.

Međutim, prošlog leta usledila je bračna kriza o kojoj je pevač dugo ćutao za javnost. On je tada napustio porodični dom u kome je živeo sa suprugom i decom, te su neko vreme živeli odvojeno.

Kada su uspeli da izglade odnose, Bane je progovorio o teškom periodu kroz koji su prošli.

- Bilo je razmirica i problema koje smo rešili. Ponovo živimo zajedno, ali istina je da sam neko vreme proveo u odvojenom stanu. Ničiji brak nije savšen, pa nije ni moj. Ova situacija je osnažila naš odnos. Više nema prećutkivanja među nama. Sada su sve karte otvorene. Ja sam bio taj koji je napravio glupost. Zbog neke svog nekog razmišljanja sam doveo naš brak u krizu, ali nije u pitanju bila nikakva preljuba. Deca su još mala, ali naravno da su osetila da se nešto dešava, iako smo se trudili da probleme rešimo samo među nama - ispričao nam je Bane u novembru prošle godine.

Milica Mojićević ne voli da se eksponira u javnosti, a iako joj je muž poznat pevač ona je sasvim obična "devojka iz komšiluka" koju ne interesuje luksuz i skupa garderoba. Još Banetovih fotografija sa suprugom pogledajte u galeriji.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track