ODUSTALA OD SPORTSKE KARIJERE, KOMPLETNO PROMENILA LIČNI OPIS, A SAD SE UDAJE ZA RAŽNATOVIĆA: Ovako je Bogdana Rodić izgledala pre 4 godine i samo 1 PLASTIČNE OPERACIJE!
Foto: Damir Dervišagić

OTKRIVAMO

ODUSTALA OD SPORTSKE KARIJERE, KOMPLETNO PROMENILA LIČNI OPIS, A SAD SE UDAJE ZA RAŽNATOVIĆA: Ovako je Bogdana Rodić izgledala pre 4 godine i samo 1 PLASTIČNE OPERACIJE!

Stars -

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović ozvaničili su veridbu pre samo nekoliko dana.

Mladi bokser je po tradicionalnom srpskom običaju zajedno sa majkom, pevačicom Cecom Ražnatović, otišao do roditelja buduće supruge u porodični dom u Titel kako bi zatražio njenu ruku.

Iako u centru pažnje javnosti, o Bogdani se zapravo malo šta zna. Buduća gospođa Ražnatović nesuđena je košarkašica.

Bila je deo juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru 2013. godine osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope. Sa ekipom Radivoje Korać dve godine kasnije osvojila titulu prvaka Srbije u košarci, a zatim je sa Koraćem bila i viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Ni dve veoma ozbiljne povrede kolena nisu je sprečile da niže uspehe dalje, pre tri godine donela je odluku da se ipak povuče.

Iako važi za lepoticu, Bogdana se jednom prilikom podvrgla sitnom estetskom zahvatu - uvećanju usana. Na 18. rođendanu ne biste je prepoznali.

Kad se upoznala sa folk divom, Bodana se postidela.

"Ona se postidela kada je ugledala Cecu, ali se ubrzo opustila. Pevačica se oduševila njenom neposrednošću", rekao je tom prilikom naš izvor.

foto: Vladimir Šporčić, Privatna Arhiva

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track