NEMA SREĆE U LJUBAVI! GLUMAC IZA SEBE IMA 2 PROPALA BRAKA, A DRUGU ŽENU MU SIGURNO ZNATE: Prva ga je tužila za NASILJE, a u voditeljku Granda se NA PRVI pogled zaljubio! (FOTO)
Foto: Printscreen

Otkrivamo

NEMA SREĆE U LJUBAVI! GLUMAC IZA SEBE IMA 2 PROPALA BRAKA, A DRUGU ŽENU MU SIGURNO ZNATE: Prva ga je tužila za NASILJE, a u voditeljku Granda se NA PRVI pogled zaljubio! (FOTO)

Stars -

Glumac Žarko Lazić, poznat i kao voditelj emisije "Kuća od srca", iza sebe ima dva braka, a dok njegova prva supruga nije poznata javnosti, druga žena Bojana Lazić godinama je zaštitno lice "Grand" televizije i važi za jednu od najlepših domaćih voditeljki.

Bojana i Žarko sedam godina su bili u braku, u kome su dobili sina Mateju, a upoznali su se prilikom putovanja u Grčku, gde su oboje učestvovali u snimanju spota za grupu "Flamingosi". Varnice su sevnule već u autobusu, što je svojevremeno potvrdio i sam Žarko.

"Spazio sam je pri ulasku u autobus. Odmah mi se dopala i poželeo sam da se zbližimo. Uspeo sam u tome i posle sedam dana znao sam da je to žena sa kojom želim da provedem život. Ona se u početku opirala, ali nije mogla da mi pobegne", rekao je on u jednom intervjuu.

Međutim, 2016. godine usledio je razvod, a Bojana je tada za domaće medije potvrdila da je brakorazvodna parnica u toku. Kada je upoznao Bojanu, Žarko je iza sebe već imao jedan brak, koji je potrajao samo tri meseca. Reč je o njegovoj prvoj supruzi Kseniji sa kojom ima starijeg sina Andriju, a koja ga je optužila za nasilje.

"Volela sam ga mnogo, međutim, on je izlazio, vraćao se kući pijan, nije ga bilo po dva-tri dana. Kad bih mu prigovorila, izbijale su svađe i tuče. Zbog njegovih batina sam imala operaciju ispod oka, jer me je gađao plastičnom flašom koja je bila puna ", izjavila je tada Ksenija.

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track