VUKLI SU JE PO TRNJU SRPSKE ESTRADE, PLAKALA JE I PATILA: Sad ima ĐAKUZI NA TERASI, 3 stana na Beogradu na vodi, pa progovorila o Ceci i Saši Popoviću
Foto: Printscreen

KOLO SREĆE SE OKREĆE

VUKLI SU JE PO TRNJU SRPSKE ESTRADE, PLAKALA JE I PATILA: Sad ima ĐAKUZI NA TERASI, 3 stana na Beogradu na vodi, pa progovorila o Ceci i Saši Popoviću

Stars -

Iako je po prirodi smirena osoba, Violeta - Viki Miljković često je bila na udaru kolega iz žirija “Zvezda Granda”, ali im ona, kako kaže, to nije zamerila. Ovih dana je u žiži javnosti zbog kupovine tri stana u luksuznom kompleksu “Beograd na vodi”, gde jedan od stanova, ima đakuzi na terasi, a na pitanje ko je više uložio, ona ili suprug Taške, kroz osmeh kaže:

- Niko ne može sve na početku karijere da ima. Polako. I ja sam imala u životu uspona i padova. Ništa nije bilo tako sjajno. Cvetale su ruže, ali je bilo i trnja, kada sam se vukla po njemu i kada sam plakala i patila, kada sam propadala, bila na dnu. Ali bila sam i na vrhu. Sve je jedan točak koji se okreće. Ako se vratiš na vrh, to znači da si uspeo.

Vaša kuma na venčanju je bila i Svetlana - Ceca Ražnatović, da li je ona u tim trenucima bila vaše rame za plakanje?

- Da, moje kume su bile tu, ako pričamo o ljudima sa estrade. Imam mnogo prijatelja koji nisu iz javnog posla. Nemam ih mnogo, mogla bih da ih nabrojim na prste jedne ruke. Onaj ko kaže da ima na desetine prijatelja, on laže ili nije svestan da mu nisu svi prijatelji. Ako možeš da ih nabrojiš na prste jedne ruke, onda si bogat čovek. Smatram da sam bogata u tom smislu. Ceca i Sanja Đorđević su kume koje su uvek tu, ali i Saša Popović, koji mi je uvek čuvao leđa.

Jesu li kolege iz žirija “Zvezda Granda” ljubomorne što ste kupili stanove?

- Nismo ni komentarisli. Šta sam kupila i koliko, to je samo naša lična stvar.

foto: Printscreen Instagram

Sin Andrej ulazi u pubertet. Da li se plašite tog perioda?

- Jao, da! Već se bojim toga. Trudim se da budem u korak sa njim i sa tim šta radi. Da pratim koje su njegove želje i da se trudim da ih ispoštujem. Ja sam strog roditelj,ali moram da slušam šta želi i da ispoštujem njegove želje, potrebe i ono što je važno za njegov uzrast.

Da li ga proveravate?

- Proveravam, ali za sada nema prevelike potrebe. Ali će biti.

Znači li to da biste angažovali detektiva?

- Ne. Nadam se da za tim neće biti potrebe. Trudim se da ga vaspitam da mi sve priča, da imamo normalan odnos, ali ne i drugarski. Nisam pobornik toga da budemo drugari. Treba da se zna ko je roditelj, a ko dete. Da postoji poverenje, ali da oslušnemo njihove želje. Ka čemu teže, ko je njihova ljubav, i onda se napravi balans.

Sviđa li vam se nova koncepcija “Zvezda Granda”?

- I ono je bilo dobro i ovo je dobro. Ovo je fantastično. Da nije bilo dobro ne bi bilo najgledanije. Ali prosto je vreme za promenu. Narod uvek voli nešto novo. Mi smo im ponudili, i to se održava tako što nam ljudi pokazuju zahvalnost. Zato smo i najgledaniji.

Šta ćete naučiti vaše kandidate?

- Počinjem za koji dan da radim sa njima. Ne volim unapred da govorim o tome. Bitno je da uradim nešto sa njima, pa onda da se pohvalim i da vi to čujete. Možemo da pričamo od jutra šta ću ih učiti kada je reč o pevanju, ali bolje ipak da uradim.

Čiji su bolji kandidati?

- Tu pravila nema. Ono što su pokazali u prvom krugu ne znači da će i u drugom. Može da dođe do velikih promena. Onaj ko je bio u prvom dobar, može da padne u drugom i obrnuto. Videćemo kako će sve teći.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja