Najnovije vesti

LINA JE BILA ZAVODNICA U POPULARNOJ SERIJI, A ONDA JE NESTALA: Evo šta je seksi glumica URADILA NA SEBI, pa se pokajala!
Foto: Damir Dervišagić

saznajemo

LINA JE BILA ZAVODNICA U POPULARNOJ SERIJI, A ONDA JE NESTALA: Evo šta je seksi glumica URADILA NA SEBI, pa se pokajala!

Stars

Glumica Milena Marić koju publika pamti po ulozi seksi Line iz "Budve na pjenu od mora", povukla se iz javnosti. 

Ona se pojavila na jednom gradskom dešavanju gde je progovorila o stvarima i iz privatnog života. Ona je otkrila da ima određen problem zbog kog se pokajala kada je pokušala da ga reši: 

"Ja sam stavila fiksnu protezu i taj aparat me stvarno mori, ozbiljan aparat u ustima, da sam znala da pomeram jedan zub i da ću ovo da prođem, nikada to ne bih uradila". 

foto: Printscreen You Tube

"Nikša i Kruna su ukrali svu moju pažnju i samo da još malo oni ojačaju, nema razloga da se ja ne vratim da snimam", izjavila je glumica o svojoj deci. 

Glumica je otkrila i kako je saznala da je u drugom stanju, pa je tu informaciju "prepoznatljiva Lina" otkrila široj javnosti: 

"Neverovatno je koliko je uloga Line ostala upečatljiva. Kada sam u jako popularnoj seriji dobila ulogu, i trebalo je da odem  u 2 popodne da probam garderobu, a ja sam tog jutra u 11 shvatila da sam trudna, jer sam uradila test". 

foto: Printscreen YT

Kurir.rs, Blic / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...