LINA JE BILA ZAVODNICA U POPULARNOJ SERIJI, A ONDA JE NESTALA: Evo šta je seksi glumica URADILA NA SEBI, pa se pokajala!
Foto: Damir Dervišagić

saznajemo

LINA JE BILA ZAVODNICA U POPULARNOJ SERIJI, A ONDA JE NESTALA: Evo šta je seksi glumica URADILA NA SEBI, pa se pokajala!

Stars -

Glumica Milena Marić koju publika pamti po ulozi seksi Line iz "Budve na pjenu od mora", povukla se iz javnosti.

Ona se pojavila na jednom gradskom dešavanju gde je progovorila o stvarima i iz privatnog života. Ona je otkrila da ima određen problem zbog kog se pokajala kada je pokušala da ga reši:

"Ja sam stavila fiksnu protezu i taj aparat me stvarno mori, ozbiljan aparat u ustima, da sam znala da pomeram jedan zub i da ću ovo da prođem, nikada to ne bih uradila".

foto: Printscreen You Tube

"Nikša i Kruna su ukrali svu moju pažnju i samo da još malo oni ojačaju, nema razloga da se ja ne vratim da snimam", izjavila je glumica o svojoj deci.

Glumica je otkrila i kako je saznala da je u drugom stanju, pa je tu informaciju "prepoznatljiva Lina" otkrila široj javnosti:

"Neverovatno je koliko je uloga Line ostala upečatljiva. Kada sam u jako popularnoj seriji dobila ulogu, i trebalo je da odem u 2 popodne da probam garderobu, a ja sam tog jutra u 11 shvatila da sam trudna, jer sam uradila test".

foto: Printscreen YT

Kurir.rs, Blic / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track