BEKVALČEVA SE 2 PUTA UDALA SA ISTOG ČOVEKA: Otvoreno je pričala o razvodu, a ovo je razlog što se vratila staroj ljubavi!
Foto: Damir Dervišagić

RETKO KO ZNA

BEKVALČEVA SE 2 PUTA UDALA SA ISTOG ČOVEKA: Otvoreno je pričala o razvodu, a ovo je razlog što se vratila staroj ljubavi!

Stars -

Kristina Bekvalac i Ivo Martinović prvi put venčali su se 2008. godine, ubrzo su dobili ćerku Petru, ali već 2010. godine rešili su da se rastanu.

Svi znaju Kristinu kao mlađu sestru pevačice Nataše Bekvalac, a kada je učestvovala u rijaltiju "Survajver" 2012. godine otvoreno je pričala i o razvodu od tada bivšeg supruga, dizajnera Iva Martinovića.

foto: Damir Dervišagić

Kako su pisali mediji, zbog učestalih svađa i različitih karaktera Kristina i Ivo rešili su da se raziđu, ali su ostali u prijateljskim odnosima. Ipak, iako je brak prekinut osećanja su kod oba partnera ostala, pa su se nekoliko godina kasnije pomirili, a 2015. godine ponovo su se venčali.

Novi brak je supružnicima doneo još jednu prinovu. Prošle godine u aprilu se porodila Kristina Bekvalac i na svet donela sina Nou.

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track