GAĐALI IH JAJIMA NA PIJACI,  SVAĐALI SE, PA SE MIRILI SEKSOM U WC FARME: Poznati srpski par zbog rijalitija se našao na IVICI PROPASTI, izbacili ih iz GRANDA, a onda usledio PREOKRET (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

TURBULENTNA LJUBAV

GAĐALI IH JAJIMA NA PIJACI, SVAĐALI SE, PA SE MIRILI SEKSOM U WC FARME: Poznati srpski par zbog rijalitija se našao na IVICI PROPASTI, izbacili ih iz GRANDA, a onda usledio PREOKRET (VIDEO)

Stars -

Kroz rijaliti šou programe u Srbiji prethodnih godina prošlo je na stotine ličnosti iz javnog života, a pojedini su se pokajali zbog učešća u istim. Jedan od njih je i pevač Nemanja Stevanović.

Nemanja Stevanović učestvovao je u drugoj sezoni rijalitija "Farma", zajedno sa svojom tadašnjom devojkom - pevačicom Milenom Ćeranić. Međutim, njihovo ponašanje nije naišlo na odobravanje, pa su više puta doživeli neprijatnosti.

Jednom prilikom, kada su u okviru rijalitija išli na pijacu po namirnice, prisutni građani su ih gađali jajima.

foto: Damir Dervišagić

Uprkos turbulentnom odnosu i Nemanjinoj ljubomori, jer je u rijaliti tada ušao i bivši pevačicin dečko, tokom trajanja rijalitija uspeli su da prevaziđu probleme, ali ne i da se suzdrže od seksa. Tokom jedne žurke, dok je većina farmera bila pod dejstvom alkohola, Milena i Nemanja su se osamili i sakrili od radoznalih pogleda ukućana i gledalaca. Zaključali su se u kupatilo, gde nije bilo kamera.

Svemu tome prethodila je još jedna svađa, zbog čega su besni ušli u kupatilo i tamo se zadržali više od dva sata, a nakon svega su izašli sa osmesima od uha do uha.

Nakon izlaska iz rijalitija Nemanji i Mileni prekinuta je saradnja sa "Grand" produkcijom, zbog čega su bili na ivici da potpuno unište karijere, ali je posle nekoliko godina usledilo pomirenje i sve je zaboravljeno.

Stevanović je posle "Farme" raskinuo sa Milenom, a danas je u srećnom braku sa suprugom Jelenom sa kojom ima ćerku.

Kako je sam svojevremeno izjavio, rijaliti je za njega prošlost i više ga ne zanima učešće u takvoj vrsti programa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track