ACO PEJOVIĆ U POSETI JERUSALIMU! Pevač obišao Hristov grob, a društvo na pokloničkom putovanju pravila mu je CECA! (FOTO)
Foto: Instagram

Otkrivamo

ACO PEJOVIĆ U POSETI JERUSALIMU! Pevač obišao Hristov grob, a društvo na pokloničkom putovanju pravila mu je CECA! (FOTO)

Stars -

Aco Pejović otputovao je u Jerusalim sa svojim prijatljima, sada već po tradicionalnom običaju.

U društvu supruge Biljane i bliskih prijatelja Cece Ražnatović, Dejana Tomaševića, Peđe Danilović i mnogih drugih, popularni pevač obisao je znamenita verska mesta u Izraelu - od Crkve Rođenja Isusa do njegovog groba koji svakodnevno obilazi na desetine hiljada ljudi.

foto: Instagram

"Sreca je najveća sa prijateljima podeliti radost i posetiti najsvetije mesto na svetu" izjavio je Pejovic dodajuci da je njihov boravak u Jerusalimu i svojevrsna prilika da podrže košarkašku reprezentaciju Srbije, koja danas igra sa Izraelom.

foto: Instagram

Ovo putovanje inače, nije nikakava novina budući da muški deo ekipe koja je otputovala u Izrael svake godine, vec tradicionalno, odlazi na Svetu Goru i Hilandar. Ovog puta, sa njima je putovala i naša najveća folk zvezda Ceca Ražnatović, koja je takođe na svom Instagram profilu podelila odušveljenje zbog posete ovom svetom mestu.

Nakon spektakularnog koncerta, a u susret 17. decembru za kada je zakazan njegov drugi koncert u Areni, Aco je dane proveo na svetom mestu puneći baterije za predstojeće obaveze, sa punim srcem i sa svojim najdražim saradnicima.

foto: Instagram

Kurir.rs / Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track