Najnovije vesti

RAT ZBOG KOMENTARA U PINKOVIM ZVEZDICAMA! MAJA ČULA GOCINU IZJAVU, PA OSULA: Kija bolje peva od tebe!
Foto: Printscreen

Fajt

RAT ZBOG KOMENTARA U PINKOVIM ZVEZDICAMA! MAJA ČULA GOCINU IZJAVU, PA OSULA: Kija bolje peva od tebe!

Stars

Goca Tržan rekla je u poslednjoj emisiji "Pinkovih zvezdica" da je pesma "Odlazi" njene koleginice Maje Nikolić dosadna i da deca ne bi trebalo da je pevaju.

Ovo mišljenje iznela je nakon što je čula izvođenje te numere od strane jedne devojčice, a kako joj se nimalo nije dopalo, počela je da sipa kritike. Prvo se pozabavila izgledom tinejdžerke, rekavši da izgleda kao žena od 70 godina, a onda dodala da je pevala kroz nos.

foto: Damir Dervišagić

- Morate da pravite malo šou, znaš. Zato što se vi borite za gledanost, sebi, a ne nama. Ako pevate dosadne pesme... Sad će Maja Nikolić jako da se uvredi, ali ovo su za šou dosadne pesme, a ako ih još i loše otpevate, onda ode mast u propast - rekla je Tržanova.

Gocin komentar na račun pesme "Odlazi" nimalo se nije svideo Nikolićevoj. - Pesma je dobila tri prve nagrade i definitivno pripada stilu devedesetih. Goca ima komplekse, ali zbog čega? Uvek sam znala da je Goca ljubomorna i da me kopira. Svi znamo da je u grupi Tap 011 Ivana Pavlović bila pevačica, a Goca se samo slikala jer je osrednja u svemu, i u izgledu i u talentu.

foto: Dragan Kadić

Ona peva za tri plus i nije merodavna da ocenjuje decu koja bolje pevaju od nje, jer ona pesmu "Odlazi" nikad u životu ne bi mogla da otpeva kao što ju je ta devojčica otpevala - rekla je Maja i nastavila još žešće da proziva koleginicu. - Goca je toliko dosadna u svojoj osrednjosti da izgleda kao baba-tetka posle svih ovih godina karijere! Mogla bi jedino da bude u žiriju za Teletabise!

Ako me budu zvali u stolicu "Pinkovih zvezdica", dokazaću da je Goca nekompetentna, nestručna i osrednja u svojoj profesiji, puna kompleksa i zlobna, što je ovim komentarom i dokazala. Kija Kockar mnogo bolje peva od Goce, njoj je po kompetentnosti i popularnosti mesto u "Pinkovim zvezdicama". Goca nema nema ni talenat ni izgled ni popularnost, totalni je višak u žiriju - zaključila je Nikolićeva.

Kurir.rs/Ivan Ercegovčević, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...