Najnovije vesti

EVO ZAŠTO JE NATA PORED TOLIKO LJUBAVI KOJU PRUŽA I DALJE SLOBODNA: Pevačica priznala šta joj je NAJBITNIJE U ŽIVOTU, ali i OTKRILA čemu uči svoje dve ćerke!
Foto: Printscreen Magazin In

iskrena

EVO ZAŠTO JE NATA PORED TOLIKO LJUBAVI KOJU PRUŽA I DALJE SLOBODNA: Pevačica priznala šta joj je NAJBITNIJE U ŽIVOTU, ali i OTKRILA čemu uči svoje dve ćerke!

Stars

Nataša Bekvalac gostovala je u emisiji i tom priliko progovorila o odrastanju svoje dece, ali o tome kakva je ona bila kao mala, te kao najbitniju stvar u vaspitanju dece istakla ljubav i slobodu. 

"Sa prvom ćerkom nisam imala problema 12 godina, dok "moji drugi igrač" za 8 meseci već pokazuje karakter, koji je vrlo sličan mom. Ja sam bila jako buntovna i za mene je zabrana značila " e sada ću da vam pokažem", ispričala je iskreno pevačica. 

foto: Printscreen Magazin In

Ona obožava svoje dve ćerke, a nedavno se svojim pratiocima pohvalila da je mala Katja koja ima samo 8 meseci napravila svoje prve korake. Ona je objasnila čemu uči devojčice, ali i posavetovala sve žene zašto je godinama svoja, te ne dozvoljava i ne trpi ništa što bi joj uskratilo njenu slobodu.

"A dve stvari koje su najvažnije za devojčice jesu da prvo budu okružene ljubavlju. Ljubav je rešenje za sve i tu ne možeš da pogrešiš nikako. Ljubav i sloboda. Jako je važno da devojčice budu samostalne. Nisam sigurna da bih ja bila ovako svoja da nisam samostalna u svakom smislu. Verovatno bih bila kao većina žena. Ja bih malo progledala kroz prste, ja bih ćutala, ja bih trpela, ja bih patila mnogo više nego što patim sada. Ovako biram da budem srećna, slobodna sa svojom decom i da ih učim ljubavlju", rekla je Nataša u emisji "Magazin In".

foto: Printscreen Magazin In

Kurir.rs / Foto: Printscreen Magazin In

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...