SLOBA I LJUPKA UHVAĆENI ZAJEDNO: Ima neka tajna veza! (FOTO)
Foto: Vladimir Šporčić

Paparaco

SLOBA I LJUPKA UHVAĆENI ZAJEDNO: Ima neka tajna veza! (FOTO)

Stars -

Paparaco Kurira uhvatio je Slobodana Radanovića i Ljupku Stević kako uživaju u zajedničkim trenucima.

Njih dvoje je naš fotograf uslikao kako dolaze u streljanu na Partizanovom stadionu, a sudeći po fotografijama, mladi pevači su prilično bliski.

foto: Vladimir Šporčić

Sloba se dovezao zajedno s pevačicom skupocenim automobilom, koji nisu odmah napustili, već su nekoliko minuta sedeli parkirani. Kad su konačno izašli iz kola, osvrtali su se da provere da li ih je neko primetio, a zatim su se smeškali jedno drugom, razmenjivali nežne poglede i flertovali.

foto: Vladimir Šporčić

Pevač je iz gepeka izvadio opremu koja im je potrebna za streljanu, a onda su produžili unutra i duže vreme se zadržali. Nakon što je raskrstio s bivšom ženom Kijom Kockar, pa i sa Lunom Đogani, s kojom je bio u "Zadruzi 1", Slobu su mediji povezivali s mnogim poznatim pevačicama.

foto: Vladimir Šporčić

Pošto je snimio spot za pesmu "Kocka" sa Anom Korać, mediji su ga odmah spojili s njom, ali i sa Rialdom. Sloba je demantovao glasine da je s njima imao seks. Međutim, sada svoje slobodno vreme provodi sa Stevićevom i očigledno je da mu prija, a ruku na srce, nisu baš delovali samo kao prijatelji.

1 / 4 Foto: Vladimir Šporčić

Sloba i Ljupka se juče nisu javljali na telefon, pa nismo uspeli da dobijemo njihove komentare na ovu temu. Ipak, slike govore više od hiljadu reči!

N. M. - Lj. S./ foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track