veličanstveni koncert!

BRE GIDI DŽANUM, IGRAČICE I VATROMET NA KEBINOM SPEKTAKLU GODINE: Centar Sava GORI, a evo KO JE SVE od poznatih ličnosti DOŠAO! (KURIR TV)

Stars -

Brojne poznate ličnosti okupile su se u Sava Centru kako bi ispratile koncert Dragana Kojića Kebe, a sam početak nastupa obećao je fantastičnu atmosferu.

Keba je za sam kraj koncerta pozvao kolege i poznate na binu, pa je tako priredio fascinatnu završnicu svog velikog koncerta.

Nada Topčagić napravila je haos na koncertu kod Kebe. Kada je pevačica zapevala i sišla sa bine do Zorice i Kemiša usledio je pravi šou.

Neverovatan trenutak za sve u publici desio se kada je Keba sišao sa bine, zagrlio Zoricu Brunclik i tpevao deo pesme "Nemama snage". Zagrljeni su otpevali pesmu, a svi su pevali u glas sa njima.

"U snu ljubim medna usta" otpevao je sa Tanjom Savić, koja mu se pridružila na bini, što je obradovalo sve prisutne.

Keba je započeo pesmom "Bre gidi džanum" sa kojom je krenuo i vatromet koji je oduševio publiku. Sjajna energija, mnogo emocija i pozitivne energije preplavile su dvoranu.

"Dobro mi došli, dobro se provedite. Dobio sam 11 ogledalca večeras. Kad ne znate šta da mi poklonite, to uvek može", ovim se rečima obratio Keba novinarima pred sam spektakl, a si su se oduševljeni njegovim večerašnjim stajlingom.

foto: Damir Dervišagić

U prvim redovima Kebu bodre supruga Olja i sin Igor, a očekuje se i dolazak snajke Severine, koja bi trebalo i da zapeva sa njim.

1 / 21 Foto: Damir Dervišagić

Među poznatim ličnostima našli su se Nada Topčagić sa suprugom Zlatkom, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Danijela Karić sa verenikom Ivanom Mileusnićem, Maja Marijana, Ivana Šašić, Milena Plavšić, Tanja Savić, Marko Bulat i mnogi drugi.

Kurir.rs, M.D /M.V / Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja