USPOMENE I DALJE STOJE

JEDNOM SE ŽIVI, A JA TI NUDIM SAMO SEĆANJE... Dok se borila sa OPAKOM bolešću, Dona Ares je skupila SNAGU i otpevala poslednje, POTRESNE stihove! Duša će vam se raspasti kada čujete njen anđeoski glas (VIDEO)

Stars -

Korisnici društvenih mreža prisetili su se kako je bilo pre 4 godine pre nego što je pevačica Dona Ares umrla od teške bolesti sa kojom se nekoliko puta borila.

Dona Ares se dva puta hrabro izborila sa rakom dojke, ali treći put nije uspela. Bolest joj se vratila u januaru 2017. godine, a iako ju je sa optimizmom dočekala, usledio je tragičan kraj.

foto: Dragana Udovičić

Ona je u svojoj karijeri napisala i komponovala desetine hitova, a njene pesme poput: "To mi nije trebalo", "Idi idi moja vilo", "Sviraj nešto narodno" (duet sa Halidom Bešlićem), "Ubila me tvoja nevjera" i druge, samo su neke koje će se još godinama pevati.

Ipak, jedna se posebno izdvaja, a to je "Suze moje plaču za oboje", koja je izdata 2014. godine. Dona je sa svojom ekipom tada uživo otpevala ovu baladu, a to će vas sigurno rasplakati.

Kurir.rs, Foto: Dragana Udovičić, Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track