LEPA LUKIĆ KRALA OD KOLEGINICA PA JOJ POCEPALE ODEĆU: Pevačica ispričala šta joj se desilo NA SAMOM POČETKU KARIJERE! Niko nije znao!
Foto: Damir Dervišagić

ZAPANJILA

LEPA LUKIĆ KRALA OD KOLEGINICA PA JOJ POCEPALE ODEĆU: Pevačica ispričala šta joj se desilo NA SAMOM POČETKU KARIJERE! Niko nije znao!

Stars -

Lepa Lukić priznala je da je na početku karijere krala zanat od svojih koleginica, kako bi se na najbolji način i brzo snašla u novonastaloj situaciji. Kako kaže, kad bi neko nastupao, ona bi krišom iza zavese posmatrala sve - od načina odevanja do držanja.

"Virila sam iza zavese kako se koleginice ponašaju, gde drže ruke, krala sam... ima ona pesma od Tereze Kesovije, 'Krala sam'..." ispričala je Lepa, kojoj se to vreme nije dopadalo ni kako izgleda.

"Volela sam da nosim rolke. Imam dugačak vrat, a nisam znala šta je lepota žene", priznala je ona, te istakla da joj je u tome upravo Tereza i pomogla, ali na vrlo neobičan način.

"Zašto nosiš rolke? Imaš lep vrat", rekla joj je pa joj i pocepala istu! "Imaš prelepe ruke! Ruke gore!" savetovala bi je ona, dok je Lepa samo upijala kao sunđer.

Kako ističe, današnje koleginice smatraju da sve znaju pa i ne traže savete. Međutim, ona svakako pravim pevačicama i ne smatra sve one koji se danas tim poslom bave.

"Snežana, Bekuta, Merima, bojim se da sam nekog preskočila... I Zorica Brunclik", navela je ona pored sebe prave pevačice koje, kako kaže, jedine i znaju da pevaju.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track