Najnovije vesti

BEBA STIŽE ZA SVETOG NIKOLU! GOGA UPLAŠENA, SPREMILA BRDO PARA ZA POROĐAJ: Evo koliko će u Švajcarskoj platiti CARSKI REZ!
Foto: Printscreen Instagram

uskoro beba

BEBA STIŽE ZA SVETOG NIKOLU! GOGA UPLAŠENA, SPREMILA BRDO PARA ZA POROĐAJ: Evo koliko će u Švajcarskoj platiti CARSKI REZ!

Stars

Goga Sekulić broji sitno do porođaja, a naslednika će roditi u Švajcarskoj. Kako ističe, suprug Uroš joj je najveća podrška.

- Termin je 19. decembar, ali lekari kažu da bi porođaj mogao da se desi nekoliko dana pre ili nakon Svetog Nikole. Idem svakodnevno na kontrole i polako pribavljamo sve potrepštine za bebu i moram da priznam da mi je sada već sve postalo dosta naporno. Ipak, srećna sam i zahvalna bogu što imam supruga, što je svaki trenutak uz mene, ide sa mnom na preglede i pri ruci mi je za svaku sitnicu. Oboje se veoma radujemo detetu i ne možemo da dočekamo dan da postanemo roditelji - kaže Goga Sekulić. 

foto: Printscreen

Sekulićeva nam je otkrila da bi volela da se porodi carskim rezom, ali da postoje izvesne prepreke.

- Što se samog porođaja tiče, moram da priznam da su me drugarice malo zaplašile. Pričaju mi kako su se prirodnim putem porađale i po dva-tri dana, pa sad imam pomalo strah od tog prirodnog porođaja, pa bih, iskreno, volela da ipak bude carksi rez. Međutim, u Švajcarskoj su takva pravila u zdravstvu da ukoliko ne postoji neki objektivan razlog da se ne porodim prirodno, male su šanse da mi odobre porođaj carskim rezom. Ukoliko dođe do toga, iako ću se poroditi na privatnoj klinici, imam zdravstveno osiguranje koje pokriva troškove tog porođaja uz izvesnu nadoknadu. Polovinu troškova bih morala sama da nadoknadim - kaže Goga, a kako smo saznali, porođaj carskim rezom bi u privatnoj klinici u Cirihu koštao oko 20.000 evra, a Goga bi u tom slučaju platila 10.000 evra.

Pevačica je pokazala da i žene u drugom stanju mogu da imaju adekvatnu liniju, otkriva kako je uspela da se ne ugoji preterano tokom trudnoće.

- Verujte mi na reč, ja sam se ugojila svega 10 do 15 kilograma, a u tome mi je pomogao moj Uroš. Uz njegove savete oko ishrane sam uspela da se ne ugojim mnogo, a nakon porođaja ću uz njegovu pomoć i da smršam. Imam tu sreću da mi je muž sportista i da izuzetno vodi računa o svom telu, pa je logično da se brine i o mom - kaže buduća mama.

foto: Printskrin Instagram

Kurir.rs / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...