POZNATI SE OKUPILI, A ON HTEO SAMO ŠERIFA! Svi detalji sa luks proslave punoletstva sina estradnog menadžera DECENIJE! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

DAO SVE OD SEBE

POZNATI SE OKUPILI, A ON HTEO SAMO ŠERIFA! Svi detalji sa luks proslave punoletstva sina estradnog menadžera DECENIJE! (FOTO)

Stars -

Bane Obradović organizovao je nezaboravnu proslavu povodom 18. rođendana sina Luke u jednom prestoničkom hotelu. Saradnik mnogih muzičkih zvezda okupio je veliki broj kolega i prijatelja kako bi obeležio punoletstvo svog naslednika.

Estradni menadžer decenije otkrio je i da je svom sinu priredio jedno muzičko iznenađenje.

"Dolazi veliki broj mojih kolega, a kako je Luki bila želja da mu peva Šerif Konjević, pozvao sam i njega. Mi nismo sarađivali do sada, ali sam ga pozvao i pristao je da dođe", rekao je Bane koji se cele večeri nije odvajao od supruge Jovane.

"Osim mojih i ženinih prijatelja i kolega, na proslavi će biti i puno Lukinih drugara, više od 80", kaže ponosni tata.

Na proslavu su došle brojne poznate ličnosti - Jovana i Željko Joksimović, Suzana Jovanović i Saša Popović, Dragan Kojić Keba sa suprugom Oljom, Branko Ružić, Snežana Đurišić sa dečkom Vanjom, Marinko Rokvić sa suprugom Slavicom, Voja Nedeljkovic i supruga Maja, supruga Ivice Dačića sa sinom Lukom, a očekuju se i Lepa Brena, kao i Aco Pejović. Predrag Živković Tozovac napravio je opštu pometnju i izazvao veliku pažnju medija.

1 / 14 Foto: Damir Dervišagić

Kurir/J.S/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track