ODUŠEVILA CELU SRBIJU

CECA JE OTPEVALA KUDA IDU OSTAVLJENE DEVOJKE, a onda je dobila OVAJ odgovor! Evo zašto je retko peva, a sin Veljko roni suze kad je čuje (VIDEO)

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović hit koji je snimila pre 24 godine "Kuda idu ostavljene devojke" retko kada peva na nastupima, a na žurkama doskora nije pevala nikako.

Međutim, na proslavi prijatelja Darka Popovića napravila izuzetak i otpevala stihove ove čuvene balade. Video sa slavlja na kojem izvodi pesmu objavila je na Instagramu i odmah je dobila pregršt pozitivnih komentara.

"To je to kad peva Ceca. Kao CD da se sluša", "Jedna majka kraljica", "Kidaš", samo su neki od komentara, a onda je dobila i ovakav odgovor: "Kao da je napisana moja životna priča".

Pasma je nastala 1994. godine i to je bila jedna od omiljenih pesama Cecinog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana i to je možda razlog što je Ceca veoma retko peva jer budi veoma teške uspomene. I njihov sin Veljko veoma voli ovaj hit. Tako je zaplakao kada je Ceca na Anastasijin 19. rođendan uzela mikrofon izapevala. Ona je u jednom trenutku čučnula zajedno sa sinom Veljkom i zapevala je pesmu “Kuda idu ostavljene devojke”. Cecin sin je pao u trans čim je čuo prve taktove.

Kurir.rs/foto Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja