SVI ZNAMO LJUBAVNU PRIČU GOCE LAZAREVIĆ I ZAHARA: Njihova deca su daleko od estrade, a zbog njihovih zanimanja su ponos roditelja (FOTO)
Foto: Vladimir Šporčić, Dragan Kadić

Ponos

SVI ZNAMO LJUBAVNU PRIČU GOCE LAZAREVIĆ I ZAHARA: Njihova deca su daleko od estrade, a zbog njihovih zanimanja su ponos roditelja (FOTO)

Stars -

Iz braka sa Zaharom Goca Lazarević ima dvoje dece sina Miloša i ćerku Mariju.

Miloš radi kao reditelj. Režira i muzičke spotove, a kako to izgleda, možete videti u spotu Stefana Živojinovića: „Druga liga“. I svojoj mami je režirao spot za pesmu „Đinđuve“.Njihova ćerka Marija radi kao profesor u Dizajnerskoj školi.

Goca i Zahar, koji odavno već nisu u braku, sve su uložili kako bi vaspitali svoju decu. Pored dece, oni su i srećni baka i deka. Imaju unuku i unuka.

Podsetimo, pevačica i kompozitor u braku su bili skoro deceniju i po, nakon čega su se sudski rastali i prekinuli svaki kontakt. Ona se s decom preselila u nedovršenu kuću, a kako je ispričala, trebalo joj je dosta vremena da se oporavi od razvoda i preboli Zahara.

"Preuzela sam brigu o sinu i ćerku, ali i Milutin je, naravno, pomagao kad je trebalo, bio je uvek tu za njih. U tom periodu sam radila kao nenormalna, htela sam da tugu izlečim poslom", rekla je u emisiji „Iz profila“ pevačica, koja se od Zahara razvela pre 28 godina.

foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track