OGLASILA SE KARLEUŠA POVODOM IMITACIJE U PINKOVIM ZVEZDICAMA: E pa da vam objasnim dragi moji, karikiranje MOG GLASA je NEMOGUĆE!
Foto: Printscreen

odgovorila

OGLASILA SE KARLEUŠA POVODOM IMITACIJE U PINKOVIM ZVEZDICAMA: E pa da vam objasnim dragi moji, karikiranje MOG GLASA je NEMOGUĆE!

Stars -

Jelena Karleuša oglasila se povodom devojčice koja je pevala u "Pinkovim zvezdicama" koja je u večeri imitacija otpevala njenu pesmu "Pucaj u ljubav" i tom prilikom sve iznenadila. Naime, imitacijom su bili oduševljeni svi, a pevačica je sada dala svoj komentar na celokupnu situaciju.

Ona je na svom Tviter nalogu napisala da je svaki pokušaj imitiranja njenog glasa nemoguć, pa savetovala da svako ko se i usudi na to, treba samo da peva najbolje što može.

"Dragi moji mladi i ne tako mladi pevači, specifičnost boje mog glasa se ne postiže vašim karikiranjem mojih pesama koje su jako teške. Moj savet, samo pevajte najbolje što možete ili izaberite nekog drugog jer je imitacija nemoguća", reči su kojima se pevačica obratila.

Ivana Dimkovski dobila je brojne pozitivne kritike na svoj račun, svi počevši od žirija bili su oduševljeni načinom pevanja i celokupnom imitacijom, pa se niko nije nadao ovakvom Karleušinom odgovoru.

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track