Najnovije vesti

GOCA I JA NISMO NA ISTIM TALASNIM DUŽINAMA: Šaban Šaulić je 43 godine u braku, a evo šta sa ženom nikada ne radi!
Foto: Damir Dervišagić

PRIZNAO

GOCA I JA NISMO NA ISTIM TALASNIM DUŽINAMA: Šaban Šaulić je 43 godine u braku, a evo šta sa ženom nikada ne radi!

Stars

Pevač Šaban Šaulić kaže da njegova supruga Gordana voli more, dok on voli Dunav i pecanje sa prijateljima, zbog čega se često mimoilaze.

 

Kralj narodne muzike već godinama pokušava da se zauvek preseli iz Beograda u Krčedin, gde uglavnom i boravi. On kaže da suprugu Gocu ne vodi u vikendicu često jer ona nije ljubitelj takve vrste opuštanja i odmora.

 

foto: Dragan Kadić

"Ja sam dunavski vuk, tamo sam skoro stalno sa prijateljima, društvom i čamcima. Iako sam čuo da meseci koji u svom imenu imaju slovo r nisu dobri za ribolov, ja na to ne obraćam pažnju. Sada sam, recimo, u septembru imao dobar ulov, naročito smuđa, tako da ta teorija, ako gledamo po tome, pada u vodu", kaže Šaban, a na pitanje koji je najveći ulov koji je imao kaže:

 

"Malo me sramota da kažem jer svi pričaju kako pecaroši vole da lažu, ali ovo je istina koju sam dokazao fotografijama. Uhvatio sam soma od 36 kilograma u Dunavu. Prestravio sam se kada sam ga izvukao i video onu lobanju i glavu. Pitao sam se da li je moguće da sam ja ovo upecao?! Svi smo se slikali sa tim somom, čitava ekipa mojih pecaroša."

 

On kaže da ga u hobiju ne prati supruga Goca jer ne voli takav način odmora i opuštanja.

 

foto: Damir Dervišagić

"Nisam vodio Gocu nikada u vikendicu kada pecam. Ona nije taj tip, ona je više za more. Goca voli more, a ja volim Dunav. Nismo na istim talasnim dužinama, ali, bože moj, neka ona voli šta voli, ja znam šta ja volim", kategoričan je pevač.

 

Za Šabana Šaulića kažu da mu još uvek nema ravnog kada je glas u pitanju.

 

"To mi je majka priroda dala, nikada nisam poput svojih kolega čuvao glas. Uvek sam voleo da se družim, a volim i čašicu, što da ne, pa i ja sam živo biće. Svakako, imam dosta prijatelja pa često sednemo i nazdravimo, a ja uzmem uvek najhladnije piće. Svi se tome čude kako mogu toliko hladan napitak da pijem, ali genetika mi je dobra", izjavio je on.

 

foto: Nebojša Mandić

Kurir.rs/Blic, Foto: Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...