ZORAN MARJANOVIĆ SE SKINUO U ŠORTS NA MINUSU I POKAZAO SVE TETOVAŽE:  Skamenićete se kada budete čuli njihovo značenje, a evo koju je posvetio UBIJENOJ SUPRUZI JELENI (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

Privlači pažnju

ZORAN MARJANOVIĆ SE SKINUO U ŠORTS NA MINUSU I POKAZAO SVE TETOVAŽE: Skamenićete se kada budete čuli njihovo značenje, a evo koju je posvetio UBIJENOJ SUPRUZI JELENI (FOTO)

Stars -

Zoran Marjanović, osumnjičen da je 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči ubio suprugu, pevačicu "Granda" Jelenu Marjanović (33), serijom neobičnih fotografija, koje je okačio na Fejsbuk, želi da privuče pažnju, smatraju stručnjaci.

foto: Fejsbuk

Zoran Marjanović je pokazao i sve svoje tetovaže, a ako je objasnio, svaka njegova tetovaža ima posebno značenje.

Rekao je da na vratu ima tetovažu reda zmajeva, koja simbolizuje pobedu Svetog Đorđa nad zlom aždajom. Ispod oka je istetovirao anđeosko krilo, koje predstavlja gubitak voljene osobe i neprolaznu tugu za njom. Na levom ramenu ima srpskog viteza koji životom brani pravoslavlje i neprijateljske strele koje ga promašuju, a na desnom ramenu ima srpski grb. Ispod njega je istetovirao škorpiona koji simbolizuje: "Ne diramo te - ne diraj nas", dok se u vrhu ruke nalazi taktička snajperska kočnica optičkog nišana.

foto: Fejsbuk

Kurir.rs/J.I/Foto Printscreen/Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja