PRVI PUT KAO DA SAM SE JA PORAĐAO: Bojana čeka 2. dete, a Nikola Rokvić će ponovo biti pored nje u sali! Svaka žena će se oduševiti kada čuje RAZLOG!
Foto: Dragan Kadić

ČEKAJU DRUGO DETE

PRVI PUT KAO DA SAM SE JA PORAĐAO: Bojana čeka 2. dete, a Nikola Rokvić će ponovo biti pored nje u sali! Svaka žena će se oduševiti kada čuje RAZLOG!

Stars -

Nikola Rokvić će u martu 2019. dobiti sina sa suprugom Bojanom sa kojom već ima dvogodišnju ćerkicu Leonu, te kaže da će mu upravo 2019. koju s radošću iščekuje doneti najlepši poklon.

On otkriva da će biti u sali dok na svet bude dolazio sin jer, kako ističe, smatra da muškarci na taj način mogu biti ženina najveća podrška. Podsećamo, pevač je prisustvovao i Bojaninom prvom porođaju.

Po čemu pamtiš Nove godine i kako voliš da je provedeš?

- Nova godina je jedan radostan praznik kad sumiramo prethodnu godinu i radujemo se novoj kao deca, poklonima, Deda Mrazu i snegu, kićenju jelke. Zaista lep povod da se radujem!

Posle ćerkice, stiže i sin. Ko više strepi sad, ti ili Bojana?

- Mislim da su žene osetljivije u trudnoći. Ali nemam strah, zašto bih imao?

Pa, kako će sve proći?

- Ne, ne sve je to priroda namestila, verujem da će sve biti kako treba i da ćemo se u martu radovati detetu.

Jeste li razmišljali o imenu deteta ili ćete u poslednjem trenutku odlučivati i birati?

- Bojana i ja imamo nekoliko opcija, videćemo. Bojana ima nekoliko imena koje su joj favoriti, ja imam jedno svoje, ali ne mogu još da vam kažem.

A šta kaže ćerkica?

- Pa ona je još mala, dve godine i dva meseca ima, ljubi stomak, čuva brata, tako da tako otprilike reaguje na maminu trudnoću.

Da li ćeš prisustovati porođaju?

- Hoću, i prvom sam prisustvovao. To je divan osećaj da u trenutku kada stiže dete možeš da ga vidiš.

Nedavno si podelio fotografiju uz emotivnu poruku sa prvog porođaja supruge Bojane i neko se našalio da izgleda kao da si se ti porađao.

- Pa, jesam se ja porađao! Mogu da vam kažem da sam bio ispomoć, bio sam kao babica. Po onoj slici se vidi da je meni bilo, ne mogu da kažem teže... ali... Ima onaj vic kad Crnogorac prisustvuje porođaju i rodi mu se ćerka i on kaže: "Oh, ćero, dobro je da si žensko da se ne mučiš kao ja".

Znači, na drugom porođaju ćeš biti konstantno uz Bojanu, bodrićeš je?

- Najbitnija je podrška koju muškarac može da pruži ženi u tim trenucima - ako žena ima potrebu da bude muškarac sa njom.

Kurir.rs/Blic, Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja