OVAJ NAROD NEĆE GLASATI DEBELU OSOBU! Tek joj je 19, ne zna šta ju je snašlo: Karleuša je oštro iskritikovala, Viki preti da će da joj BROJI ZALOGAJE DOK NE POSTANE PEVAČICA!
Foto: Printscreen

ŠOK

OVAJ NAROD NEĆE GLASATI DEBELU OSOBU! Tek joj je 19, ne zna šta ju je snašlo: Karleuša je oštro iskritikovala, Viki preti da će da joj BROJI ZALOGAJE DOK NE POSTANE PEVAČICA!

Stars -

Iako je jednu od pesama otpevala u falšu, Ivani Bogićević na Popovićevo ogromno iznenađenje Marija Šerifović dala je glas, međutim, Jelena Karleuša rešila je da joj skrene pažnju na liniju kao mladoj pevačkoj nadi, te joj je usred "Zvezda Granda" rekla da pod hitno mora da smrša i to sa još oštrijim razlogom.

"Pošto svi govore o sebi u trećem licu jednine, evo da i ja kažem, Jelena Karleuša da kaže: 'Plašim se da ti imaš jedan veliki problem kada je reč o ovoj profesiji. Ti dobro pevaš, ali si debela. Ovaj narod neće glasati za debelu osobu, ma kako pevala'. Prvi Saša Popović ne vidi u tebi posao zato što si debela. Moj savet je da ostaneš tako lepa i talentovana, ali i da poradiš na svom izgledu. Takođe, da u sledećm krugu dođeš sa kilogramima manje, pa u sledećem još manje. Ako doguraš dalje, budi top riba, jer surov je ovaj posao. Svaka mana, pogotovu ženama, se gleda kao veliki problem", otvoreno joj je rekla Karleuša, na šta je publika zanemela.

Viki Miljković nadovezala se na njene reči te joj poručila da će joj, dok budu radile, oduzimati hranu.

"Šteta je da ne poradiš na tome. Kontrolisaću te, meriću te... ali ništa bez tvoje volje. Mnogo si lepa. Mlada...", na šta je devojka obećala da će dati sve od sebe.

"Ljudi su mnogo zli. Vidiš ispod komentare: 'Vidi kolika joj je gu*ica'... Dovoljno je da uzmeš primer bilo koga sa javne scene. Treba im što više smanjiti prostor da ke*aju", zaključila je Jelena.

foto: Youtube screenshot

Kurir.rs/Foto: Screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track