VIKI MILJKOVIĆ NEOPHODAN PSIHOLOG: Nećete verovati zašto joj je HITNO potreban, a onda joj se pridružila i ova rok zvezda
Foto: Printscreen

ANGAŽOVALA I BJUTI TIM

VIKI MILJKOVIĆ NEOPHODAN PSIHOLOG: Nećete verovati zašto joj je HITNO potreban, a onda joj se pridružila i ova rok zvezda

Stars -

Pevačica Viki Miljković ozbiljno je krenula u mentorski rad sa svojim kandidatima koje priprema za drugi krug takmičenja "Zvezde Granda".

Zbog ozbiljnog pristupa, folkerka je čak unajmila i psihologa! - Tačno je da će u timu sa kojim radim na pripremama kandidata biti i psiholog jer je to veoma bitna stvar. Primetila sam da je mnogim kandidatima trema nepremostiv problem, dok su drugi nezadoovoljni sobom generalno. Zato mislim da je rad sa psihologom jako bitan. Pomoći će nam i jedan poznati glumac koji će im pokazati veštine otklanjanja treme koje je učio na akademiji.

Međutim, njega još čuvam u tajnosti - pojasnila je Viki.

Za glavnog u njenoj paradi Miljkovićeva je izabrala svog supruga Tašketa, što nije bilo iznenađenje, ali jeste da je svom timu priključila i legendarnu Tanju Jovićević.

- Tanja je po meni najveći rok vokal koji se rodio na ovim prostorima. Kada sam razmišljala ko bi mogao da mi pomogne u prenošenju znanja na kandidate koji su u kategoriji rok i pop pevača, došli smo na ideju da izaberemo nju. Već posle nekoliko dana rada, shvatili smo da je to pun pogodak, a i naši kandidati su bili oduševljeni što imaju priliku da uče od najbolje u tom žanru - iskrena je Viki.

foto: Dragan Kadić

Ova pevačica je angažovala i celokupan bjuti tim koji će se baviti izgledom kandidata. Od estetskog hirurga, do lekara koji se bave neinvanzivnim ulepšavanjem, kao i najbolje u domenu frizure, šminke i trajne šminke.

- Sve ljude koji rade sa mnom poslednjih godina stavila sam na raspolaganje svojim kandidatima. Sada je samo na njima da odluče koliko su spremni da te resurse iskoriste i predstave se u sledećem krugu na najbolji način - zaključuje folkerka.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track