DVA PUTA IM POBEGLA, UZELI JOJ PASOŠ, ALI DUG OD 100.000 EVRA JOJ OPROSTILI: Nadežda Biljić izbegla pakao za dlaku, EVO KAKO!
Foto: Damir Dervišagić

POSREĆILO JOJ SE

DVA PUTA IM POBEGLA, UZELI JOJ PASOŠ, ALI DUG OD 100.000 EVRA JOJ OPROSTILI: Nadežda Biljić izbegla pakao za dlaku, EVO KAKO!

Stars -

Nadežda Biljić zbog bega iz prve "Zadruge" navodno je trebalo da uđe u drugu i tako isplati prvi dug od 50.000 evra koji je "zaradila" preskakanjem ograde. Međutim, pošto je ponovo pobegla iz rijaliti kuće, samo je duplirala kaznu. Ipak, rijaliti će joj ipak oprostiti "grehe", jer je poznato da ona ni deseti deo tih para nema.

"Nadeždi je Pink prvo oprostio bežanje iz prve 'Zadruge', kada je samo nedelju dana pre finala preskočila ogradu. Tada joj je, umesto da plati 50.000 evra, bilo ponuđeno da dug otplati ulaskom u drugu sezonu tog rijalitija. Uslov je bio da uđe bez honorara i ostane do kraja. Međutim, ni to nije izdržala, već je po drugi put uradila istu stvar", izjavio je Alou dobro obavešten izvor, pa nastavio: "Odakle njoj 50.000 evra da vrati produkciji?! Odakle kada je više od godinu dana bila u rijalitiju i nije nastupala, nije zarađivala... Njeni nastupi ionako nisu skupi, tako da bi ona godinama morala da radi samo da otplati taj dug. Željko Mitrović je odlučio da joj oprosti, ali nije poznato šta će ona zauzvrat morati da odradi. Na kraju krajeva, ipak je Nadežda Pinkova zvezda".

foto: Damir Dervišagić

Nadežda ne bi otkrivala nikakve detalje jer, kako kaže, zna da ih je sve razočarala i da su ljuti na nju.

"Ne mogu o tome da pričam još. Znam da su ljuti i dalje na mene jer sam ih razočarala, ali ne zbog toga što sam pobegla, već zbog toga što su imali veća očekivanja od mene kada je sam šou u pitanju. Svi oni mene poznaju i privatno i znaju kakva sam budala", rekla je ona, pa dodala: "Stvarno nisam izdržala psihički. Žao mi je zato što sam ih razočarala i verujte da sam svesna šanse koja mi je pružena. Znam koliko bi ljudi na ovom svetu dalo sve da samo na nedelju dana uđu unutra. Reklama koju dobijete i u rijalitiju i van njega ne može da se plati. Ni novcem, ni bilo čim drugim. Ali u pitanju je bilo moje loše mentalno zdravlje. Ozbiljno sam bila psihički loše i kada ste u takvom stanju, vi samo želite da odete kući, budete ili sami ili sa roditeljima, što je u rijalitiju nemoguće. Kada bi moglo da se izađe na nekoliko dana, pa da se vrati, bilo bi idealno, ali ne može", kaže pevačica koja smatra da je ovo kraj njenom učestvovanju u ovakvim televizijskim formatima.

"Sumnjam da bi me više i zvali kad su svesni da sam ja psihički slaba da izguram da kraja", iskrena je ona.

"Sa svima sam ostala u prijateljskim odnosima. Nema razloga da ne bude tako. Znaju i oni svi da sam ja dobar čovek", zaključuje Biljićeva.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja