oTVORILA

KOD NAS TO DRUGAČIJE FUNKCIONIŠE! Ovo je DRUGA STRANA Seke Aleksić koju do sad NIKO nije video (VIDEO)

Stars -

Pevačica Seka Aleksić želi da najlepše momente u životu priredi svom sinu Jakovu zajedno sa suprugom Veljkom, ali, kako naglašava, kada je u pitanju romantika nije baš neka pristalica toga, a nije ni njen suprug.

foto: Damir Dervišagić

- Više sam ja romantična nego Veljko, ako baš moram da se odlučim. Ali ni ja nisam nešto specijalno. Kod nas to drugačije funkcioniše. Kada nisam takav tip, ja se neću ni truditi. Smatram da romantika ispliva neočekivano kada se partner ne nada i kada oseti potrebu za tim. Mi smo sada roditelji i nemamo vremena za romantiku. Imamo vremena za one male znake pažnje koji se poklanjaju svakodnevno - kaže za Seka Aleksić, što će zasigurno iznenaditi mnoge.

Ne osvrće se za prošlošću i želi da u svakom trenutku sadašnjosti uživa.

- Nisam previše plačljiva osoba. Čvrsta sam. Nisam neko ko za svaku sitnicu zaplače. Ja sam jaka žena. Generalno sam takva, ne samo kada se pojavljujem u medijima nego i u privatnom životu. Ne vidim ništa loše ni kada neko pokaže emocije i pusti suzu - iskrena je Seka.

Centar njenog sveta je sin Jakov pa želi da sa njim provede svaki momenat kako bi ga izvela na pravi put.

Njen sin je dete koje je, kako Seka voli da kaže, hiperaktivno.

- On je rođen takav, nestašan. Normalno, ima svoje potrebe kao i svako drugo dete. On je više hiperaktivan. Treba ga pustiti, ali isto tako kontrolisati - istakla je Seka.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja