HAOS NA SNIMANJU GRANDA! Karleuša i Lukas NAPRASNO otkazali snimanje, Saša Popović BESNEO! Više mu neće smeti na OČI IZAĆI, a za sve je ONA KRIVA!
Foto: Dragana Udovičić, Zorana Jevtić

DIREKTOR GRANDA SE SNAŠAO

HAOS NA SNIMANJU GRANDA! Karleuša i Lukas NAPRASNO otkazali snimanje, Saša Popović BESNEO! Više mu neće smeti na OČI IZAĆI, a za sve je ONA KRIVA!

Stars -

Iako je Grandovom snimanju u Košutnjaku trebalo da prisustvuju Jelena Karleuša, Aca Lukas, Aleksandar Milić Mili i Milica Pavlović, JK i Lukas su iznenada otkazali svoj dolazak!

foto: Printscreen, Amidži šou

Karleuša i Lukas ovim navodno želeli da izbegnu susret oči u oči, zbog čega se direktor Grand produkcije Saša Popović vidno iznervirao.

foto: Printscreen/TV Pink

Šuška se kako je jedan od razloga i emisija "Amidži šou" u kojoj je Jelena gostovala posle skoro šest godina na televiziji Pink, a u kojoj se između ostalog dotakla i Ace Lukasa i njegove bivše supruge Sonje Vuksanović.

Prema informacijama, emisija nije odložena, već će snimanje biti realizovano bez Karleuše i Lukasa, tako da će gosti biti samo Milica Pavlović i Mili.

Greška u komunikaciji

"Zbog greške u komunikaciji, kao gosti emisije koju vodim i uređujem najavljeni su Jelena Karleuša i Aca Lukas. Jelena i Aca jesu planirani za neku od budućih emisija, ali za ovu ih nisam pozvao. Zbog toga se, sasvim logično nisu pojavili, pa je tako došlo do zbunjivanja javnosti i medija", izjavio je Saša Popović.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Telegraf/foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track