NAVIKLA SAM DA ME NEŠTO ZASKOČI: JK šokirala Srđana i Jovanu svojim izjavama, a tek šta je rekla o Miliju i koleginicama... (FOTO)
Foto: Printscreen/Prva

KAD JK RAZVEŽE JEZIK

NAVIKLA SAM DA ME NEŠTO ZASKOČI: JK šokirala Srđana i Jovanu svojim izjavama, a tek šta je rekla o Miliju i koleginicama... (FOTO)

Stars -

Jelena Karleuša sa naočarima na očima ušla je u studio i umesto dobro jutro poželela svima dobro veče, ali JK nije pogrešila već je to bio njen šou.

"Nije mi pao mrak na oči. Navikla sam da kažem mojim fanovima dobro veče i laku noć", rekla je Karleuša čim je ušetala u studio, a onda je sve iznenadila tražeći psa Prvu.

foto: Printscreen/Prva

"Navikla sam da me nešto ovde zaskoči", imala je zanimljiv komentar.

JK je poznata britkom jeziku i nikada nikom nije ostala dužna.

"Smatram da je to najviše fer da ono što mislim iza leđe nekome, treba i da kažeš u lice", otkrila je pevačica u Jutru sa Jovanom i Srđanom.

Voditelju je zanimalo zašto mora baš sve da kaže.

"Decu ispratim u školu, pa onda Tviter gori. Krećem šta pišem svoje stavove. A vas je neko kupio, pa da li smete...", pecnula je Jeca.

"I tebe je neko kupio. Nama se ništa nije promenilo, ali stvarno", bila je veoma ozbiljna Jovana.

"Mnogo puta sam bila zabranjavana, sputavana, ali to je u jednu ruku nije bilo loše", otkrila je JK.

"Sve što radim, radim da izazovem lavinu, a to je šou biznis. Moj posao je da skrećem pažnju", objasila je Jelena i otkrila detalje saradnje sa Aleksandrom Milićem Milijem.

foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić, Sonja Spasić

"Mili ima studio preko puta moje kuće. I ja sam pravi špijun. Prva sam čula sve što je pravio za ove pevače i pevačice. Čujem kako ponavljaju, falširaju, kako se dere na njih, ali sam uvek ćutala i nisam odavala tajne. Svi falširaju, ali to super izgleda kad Mili sve smiksa", otkrila je Karleuša.

foto: Printscreen/Prva

Jelena Karleuša je otkrila da najviše voli da sluša srpski folk treš muziku, da joj je Stoja i Đani pravi folk.

"Da li slušaš na radiju ili CD", pitao ju je Srđan.

"Moramo da te abdejtujemo, nove generacije su CD videli 2003. godine, pričaćemo kasnije", bila je šokirana Jelena Srđanovim komentarom .

Karleuša se dotakla teme i o koncertu na Ušću.

"To Ušće mora biti jer ne samo što ja nisam kompleksaš i što mora da bude sve naj i da bude milion ljudi... najveća zvezda, ne, već zbog prvog Ušća i pakla kroz koji sam prošla i sad hoću da uradim opet. Da ide lajv na nacionalnoj televiziji...", otkrila je Jelena.

foto: Printscreen/Prva

Kurir.rs/Foto Printscreen/Prva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track