NE SMIRUJE SE

MARIJANU UJELA ZA DUŠU, PA OTKRILA SVE O LUNINOM PEVANJU NA PLAJBEK: Maja Nikolić bez pardona razvezala jezik, NAPRAVILA SKANDAL NA ESTRADI! (VIDEO)

Stars -

Luna Đogani doživela je ogroman uspeh na Zadrugoviziji, ali prati je glas da je pevala na plejbek. Iz tog razloga, Maja Nikolić stala je na njenu stranu i otkrila nešto što malo ko zna.

"Sedim kod kuće, gledam i nerviram se zbog nekompetentnih kritika zlobnih i zluradih antifanova", potpisala je ona objavu.

"Luna je pevala uživo, prateći vokali su snimljeni na matrici jer u svim profi matricama su prateći vokali tu, kao i u mojim pesmama. Ona je imala toliki broj poena jer je imala fenomenalan scenski nastup", objasnila je ona.

S druge strane, od Marijane i dalje ne očekuje mnogo.

"Ja ne dajem časove pevanje osobama kao što je Marijana ili koje imaju manje sluha jer ja taj čip za sluh ne mogu da ugradim. Ne postoji količina novca da ja nekog naučim ko nema sluha i ko ne može da legne na ton da peva. Moji komentari su na mestu, ja kao član žirija jesam adekvatna osoba sa stručnim znanjem", objasnila je ona i napravila opštu pometnju među njenim fanovima.

Kurir.rs/Foto: Dragan Kadić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track