Najnovije vesti

Novogodišnji INTERVJU

ACA LUKAS NAPRAVIO LOM U ARENI: Sebi je za NOVU poželeo jednu ŽELJU, a onda je pored njega prošao ON i potpuno se IZGUBIO! (KURIR TV)

Stars

Aca Lukas, zajedno sa Jalom Bratom i Bubom Koreli, pokidao je u Arenu, gde je nastupio u novogodišnjoj noći koju je napunio do poslednjeg mesta. 

"Nikad nisam imao specijalnih želja. Sve što sam želeo to sam i ostvario, ne zato što sam Supermen ili Bananamen ili Betmen,  već zato što sam svestan svojih mogućnosti. Lepo bi bilo da svi ljudi imaju takve želje jer bi tako bili mnogo srećniji. Svi koji žele da postanu Aca Lukas, moraju da znaju da im se nikada neće ispuniti želja, ne zato što sam ja nedostižan, a jesam, nego što sam ja ja i ne može niko biti ja. Ne želite ono što je nerealno, ovakav ludak je samo jedan", rekao je između ostalog Aca Lukas. 

foto: Printscreen/TV Pink

"Čovek nikad ne zna šta moiže da ga dočeka u životu, a sad sam se setio da sebi ipak poželim nešto u životu: Da se ne oženim i mislim da će mi se ta želja ispuniti!", poručio je Aca, a onda je pored njega prošao Buba Koreli što je zbunilo folkera. 

Pogledajte u video kako je to bilo: 

Kurir.rs/Lj.S/Foto Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...