MODNI DETALJ

JELENA KARLEUŠA JE ZA NOVU GODINU OBUKLA HALJINU DARKA KOSTIĆA I SVI SU UBEĐENI DA SU SE POMIRILI: Godinama nisu u dobrim odnosima, a sad otkriveno šta se stvarno dešava između KUMOVA (VIDEO)

Stars -

Pop zvezda Jelena Karleuša u novogodišnjoj noći ponela je haljinu modnog kreatorora Darka Kostića, sa kojim ne priča već osam godina.

Darko je Jelenin venčani kum, a do prekida prijateljstva došlo je 2010. godine, kada je Jelena imala i veliki koncert u beogradskoj Areni.

No, čim se Jelena pojavila u Kostićevoj kreaciji na dočeku 2019. godine svi su pomislili da je došlo do pomirenja, što nije istina. Karleuša i Kostić i dalje nisu u kontaktu, a haljinu je Jeleni donela stilistkinja sa kojom sarađuje.

- Postoji jedna devojka koja je sada aktuelni stilista na estradi, da tako kažem. Ona je Jeleni donela tu haljinu, da je obuče za doček Nove godine, ali samo toliko. Jeleni se kreacija dopala i ponela ju je, a skroz profesionalno je kasnije, kada je objavila fotografije sa dočeka, tagovala i Darka i Marinu - dodaje sagovornik.

Kako kaže, Jelena se ni u jednom momentu nije dvoumila da li da obuče haljinu svog kuma sa kojim nema komunikaciju.

- Ne, nije bilo govora o tome. To je stvar modnog izraza, haljina joj se dopala - zaključio je izvor.

Kurir.rs/Telegraf/Foto Damir Dervišagić/Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track