Najnovije vesti

JELENA KARLEUŠA SE RAZVODI?! Duško joj posle svađe oteo telefon, pa našao skandaloznu prepisku sa OVIM FUDBALEROM! Ovo je ŠOK kakav estrada nije videla!
Foto: Damir Dervišagić, EPA/Armando Babani

sve je počelo od dočeka

JELENA KARLEUŠA SE RAZVODI?! Duško joj posle svađe oteo telefon, pa našao skandaloznu prepisku sa OVIM FUDBALEROM! Ovo je ŠOK kakav estrada nije videla!

Stars

Jelena Karleuša i Duško Tošić ipak su zapali u ozbiljnu bračnu krizu. Nevolje u raju su počele na pevačicinom nastupu za doček Nove 2019. godine.

 

Pop divi je, prema našim saznanjima, zasmetalo to što je njen životni saputnik poslao piće poznanici koja je bila za susednim stolom. Jelena je prekinula nastup i žestoko se posvadjala sa Duškom. Otišla je na drugi nastup, a on se pravio kao da je sve u najboljem redu. Međutim, ništa nije bilo kako treba.

 

foto: Marina Lopičić

"Duško je došao kući i pokušao da joj objasni da stvari nisu onakve kako ona vidi. Nije vredelo, Jelena je terala po svom. Tošić je uzeo telefon i tada je nastao pravi rusvaj", priča izvor blizak pevačici.

 

On kaže da je Duško uzeo Jelenin telefon i pronašao prepiske sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

 

"Tad je Duško poludeo. Svašta je rekao Jeleni, oduzeo joj je telefon, tako da niko nema kontakt sa njom. Duško je zvao i kolegu fudbalera i izvređao ga. Ne znam šta će se desiti i kako će se ovo završiti ali mislim da će podneti papire za razvod", tvrdi izvor.

 

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/LJ.S, Foto: Damir Dervišagić, EPA/Armando Babani

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...