JELENA KOSTOV S PORODICOM KRENULA NA PRAZNIČNU EKSKURZIJU! Ima samo jednu želju: Prošle godine ostvarila se njenom mužu, sad je red NA NJU!
Foto: Damir Dervišagić

NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU

JELENA KOSTOV S PORODICOM KRENULA NA PRAZNIČNU EKSKURZIJU! Ima samo jednu želju: Prošle godine ostvarila se njenom mužu, sad je red NA NJU!

Stars -

Jelena Kostov božićne praznike provešće u krugu porodice. Pevačica priznaje da uvek želi da para iz česnice završi kod nje, a ako je osećaj ne vara - ove godine to će joj se i ostvariti.

"Ja sam i dalje jedno veliko dete i želim da para uvek bude kod mene, ali mi smo ista kuća i to sve ide u istu kasu. Prošle godine mi je umakla parica, Miljan ju je izvukao, ali imam osećaj da će ove godine biti kod mene", kaže ona.

foto: Printscreen

Sa mužem i naslednikom, Jelena se prepustila čarima male porodične ekskurzije tokom ovih prazničnih dana.

"Iako sam sinoć imala nastup i spavala veoma malo, uspela sam da ustanem, da se spremim i krenem na put sa Miljanom i Milijom. Božićne praznike i ove godine provodimo porodično. Za Badnji dan smo ove godine kod Miljanovih u Nišu, a za Božić smo kod mojih u Dimitrovgradu. Prošle godine je bilo obrnuto, ali mi tako uvek radimo jer gledamo da ponekad baš za Božić budemo kod njegovih, a nekad kod mojih. Uvek se lepo dogovorimo", ističe Jelena.

"S godinama sam sve više vezana za kuću i mnogo mi znači kada praznike dočekujem baš sa svojom i Miljanovom porodicom. To nema cenu. Nije mi teško da pripremim ni posnu trpezu, iako se mnoge domaćice žale da je to teže, meni je jednostavno. Danas smo pripremali posne pite, naravno prebranac, ribu, posne kolače i salate, a podrazumeva se i da suvo voće bude na stolu", otkrila je pevačica.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Pink/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track