ZVEZDA VELIKOG SRCA: Dragana Mirković za Božić darovala samohranu majku i decu
Foto: Promo

ZVEZDA VELIKOG SRCA: Dragana Mirković za Božić darovala samohranu majku i decu

Stars -

Folk diva Dragana Mirković donirala je pakete sa hranom samohranoj majki dvoje maloletne dece.

Pevačica je mladoj samohranoj majki dvoje maloletne dece M.P. (24) iz Kuršumlije opštini koja se nalazi na svega 25 kilometara od administartivne linije sa Kosovom i Metohijom donirala pakete sa hranom kako bi ih iznenadila i ulepšala im Božić, najradosnijih hrišćanski praznik.

Samohrana majka dvoje maloletne dece je bez posla i ikakvih primanja.

– Verujete mi naježila sam se i zaplakala jer me je pre svega ganulo veliko srce i dobra duša Dragane Mirković, hvala joj neizmerno, imaćemo da se lepo počastimo za Božić. Da bogda da bi ovako nešto učinila još neka javna ličnost, a Gaga je duša od žene i to niko ne može da joj ospori, poručuje ona.

Koliko je srce Dragane Mirković veliko govori i podatak da je ona pošto živi u Austriji organozovala ljude i svog tima u Beogradu kako bi usrećila mladu mamu i njenu decu za Božić, najradosniji hrišćanski praznik.

Podsetimo, ovo je samo jedna u nizu pomoći od strane Dragane Mirković ljudima kojima je to potrebno. Dragana redovno učestvuje u humanitarnim akcijama, pomaže ugroženima i poznata je kao najhumanija osoba na estradi, ali o tome nikada ne želi javno da govori.

Dragana je samo tokom poplava u Srbiji nekoliko puta slala kontigente pomoći, osim toga ona je tada donirala čak pet miliona dinara za pomoć ugroženima u poplavama u Srbiji.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track