NIJE NI SAMA NI USAMLJENA: Ana Kokić se razvodi od Nikole Rađena, a sada je objavila fotografiju s NJIM! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

PRAVI JOJ DRUŠTVO

NIJE NI SAMA NI USAMLJENA: Ana Kokić se razvodi od Nikole Rađena, a sada je objavila fotografiju s NJIM! (FOTO)

Stars -

Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen na Božić su stavili tačku na svoj brak. Posle priča da je Rađen varao sad već bivšu ženu sa Ruskinjom, a pevačica se preselila kod mame, Ana je objavila na Instagram fotografiju i pokazala da ona nije baš usamljena.

Reč je o preslatkom psu koji je odnedavno postao član njihove porodice, a Ana redovno objavljuje fotografija se slatkim ljubimcem.

"Moj krpelj", napisala je Ana.

Ana i Rađen su se javnosti obratili zajednički

"Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak.

U ovom, za nas, delikatnom trenutku molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše ćerke. O našim karijerama ćemo vas, kao I do sada, obaveštavati i biti otvoreni za saradnju", pisalo je u saopštenju.

Nikola je zbog poslovnih obaveza otputovao u Moskvu, dok je Ana ostala u Beogradu. Pevačica i vaterpolista su u braku dobili dve ćerke Ninu i Teu sa kojima Ana provodi vreme nakon razvoda od Nikole.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track