HOĆE DA MI UNIŠTE BRAK I PORODICU: Jelena Karleuša se oglasila posle SKANDALA sa razvodom od Tošića, evo šta kaže o aferi sa fudbalerom
Foto: Printscreen Instagram, Profimedia

NE DA NA DECI i BOLESNU MAJKU

HOĆE DA MI UNIŠTE BRAK I PORODICU: Jelena Karleuša se oglasila posle SKANDALA sa razvodom od Tošića, evo šta kaže o aferi sa fudbalerom

Stars -

Jelena Karleuša, koja je posle skandala sa razvodom od Duška Tošića zbog poruka sa fudbalerom Ognjenom Vranješem, rekla je da ju je sve to mnogo pogodilo.

"Mnogo me je pogodila ljudska mržnja i potreba da mi unište brak i porodicu - rekla je Jelena Karleuša nakon priča o navodnom razvodu sa Duškom koje su odjeknule na Božić, koje nije, kako je rekla, samo udarac na nju, već i za njenog supruga, ćerke, kao i majku Divnu.

- Mnogo me je pogodila ljudska mržnja i potreba da mi unište brak i porodicu. Udarili su mi na decu! Bolesna majka mi je ovo teško podnela - rekla je Jelena i dodala da njen brak sa Duškom ništa ne može narušiti, jer je jači od svih zala.

- Moj brak je jači od tabloidnih napada. Ljubav, poverenje, to je jače od svake mržnje. Duško je navikao na ovakve stvari i ne želi ni da daje izjave o ovome.

On je generalno čovek koji nema lošu reč i lošu misao ni za koga. Sada sam

videla ko su mi prijatelji, a ko neprijatelji. Svakako od estrade nisam očekivala podršku - ogorčena je Jelena, koja dodaje da je jako razočarana.

"Više se neću baviti ovom temom", dodala je Jelena

foto: Printscreen/Profimedia

Kurir.rs/Informer/Foto Pritnscreen/Instagra/Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track