NEĆU DA ŽIVIM SA SNEŽANOM: Dečko Đurišićeve priznao zbog čega NE PLANIRA da se useli sa pevačicom u stan!
Foto: Dragana Udovičić

SUROVO

NEĆU DA ŽIVIM SA SNEŽANOM: Dečko Đurišićeve priznao zbog čega NE PLANIRA da se useli sa pevačicom u stan!

Stars -

Snežana Đuričić već godinu dana uživa u emotivnoj vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem, a mediji su nedavno pisali o tome da su otpočeli zajednički život u njenoj kući. Međutim, Snežanin dečko demantuje ovakve tvrdnje i objašnjava zbog čega ne namerava da njihovu vezu dovede na taj nivo.

"Mi ne živimo zajedno i ne planiramo to. Znate šta, ona ima svoju karijeru, ja imam svoju, mi smo ostvareni ljudi. Ma, ko bi sa mnom mogao? Znate, ja ustanem rano, po ceo dan posao, zatim odem kod majke koja je bolesna, pa idem decu da vidim. Meni uvek fali dva sata u danu da sve završim i zato neću da živim sa Snežanom. Ovako nam je dobro", kaže Vanja i dodaje da se ne meša u odnos pevačice i njenog problematičnog sina.

foto: Dragana Udovičić

"Snežana je žena bez mrlje u životu. Jedino što ima tu lošu priču sa sinom koji je tamo gde je. To svi znamo. Ali ona kao roditelj mora sama da se izbori sa tim. U odnos Marka i Snežane uopšte se ne mešam, odnos majke i sina je svet, tu ja, niti bilo ko drugi ne treba da se meša. Sigurno joj je mnogo teško i, naravno, pomoći ću joj ako to zatraži, ali zaista ne bih da se mešam. Kakav bih ja bio prijatelj i partner da joj u takvim situacijama ne pružim i podršku i rame i ruku, i sve", ističe folkerkin partner.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Svet, Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track