Najnovije vesti

KATARINA ŽIVKOVIĆ ULAZI U RIJALITI? PEVAČICA PROGOVORILA O PONOVNOM UČEŠĆU: A evo šta je ISPLANIRALA da će joj se desiti u 2019!
Foto: Printscreen/Instagram

saznajemo

KATARINA ŽIVKOVIĆ ULAZI U RIJALITI? PEVAČICA PROGOVORILA O PONOVNOM UČEŠĆU: A evo šta je ISPLANIRALA da će joj se desiti u 2019!

Stars

Katarina Živković priznaje da joj je velika želja da se uskoro ostvari u ulozi majke, a ne isključuje ni opciju da se to desi u 2019. godini. Ona je priznala da bi opet bila deo rijalitija i da bi ponovila učešće kada bi joj ponudili ogromnu svotu novca, a kako je sama rekla, to bi iskoristila da pomogne svoju porodicu. 

 

"Mnogo bih volela da postanem majka, deset godina već razmišljam o tome kako bih volela da rodim dete i ostvarim se kao majka, ali ne po svaku cenu, da se razumemo. Decu obožavam i sigurno će se to desiti jednog dana, nikad se ne zna, možda čak i ove godine", poručila je zagonetno pevačica.

 

 

Ona priznaje da je prošlu “Zadrugu” pomno pratila i smatra kako je Kija na pravi način iskoristila svoju tugu, te izgradila karijeru nakon javne prevare supruga.

 

"Mislila sam da Kija neće imati ovako dobre nastupe, međutim vidim da je uspela. Skidam joj kapu za tu hrabrost ili ludost, ne znam šta je i, naravno, za upornost. Od svoje tuge je napravila priču koja se vrti oko nje, posao i svašta nešto. Mislim da je ona idealan primer svim ostavljenim ili razvedenim ženama, kako ne treba da pate već da se izdignu", poručila je atraktivna brineta.

 

Pevačica je otkrila da je na početku muzičke karijere i sama imala probleme, ali ne zbog toga što nije umela da peva, već jer ju je trema blokirala.

 

"Trema zna da te uništi, da budeš mnogo gori. Radila sam na tome jer sam bila zaista veliki tremaroš kad su u pitanju nastupi i intervjui".

 

Kaća je i sama bila deo rijalitija, a nakon “Farme” smatra da joj neće ponuditi dovoljno novca kako bi učestvovala ponovo u ovom TV formatu:

 

"Ja nikad više ne bih ušla u rijaliti, dosta nastupam i stvarno nemam kad. Ali, eto, kad bi se desio neki ogroman novac koji zaista može da promeni život meni, mojoj porodici i deci kojoj ću nekada imati, onda bih i pristala", rekla je Živkovićeva.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen/Instagram

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...