OVO JE PORODIČNI DOM ANE KOKIĆ I NIKOLE RAĐENA! Posle razvoda stvari će se drastično promeniti: Evo gde će živeti pevačica, a gde proslavljeni vaterpolista! (FOTO)
Foto: Printscreen Premijera, Dragana Udovičić

OTKRIVAMO

OVO JE PORODIČNI DOM ANE KOKIĆ I NIKOLE RAĐENA! Posle razvoda stvari će se drastično promeniti: Evo gde će živeti pevačica, a gde proslavljeni vaterpolista! (FOTO)

Stars -

Ana Kokić i Nikola Rađen odlučili su da se razvedu posle deset godina braka. U zajedničkom saopštenju objasnili su da je u pitanju sporazumni razvod, te da će naslednice Ninu i Teu podizati zajedničkim snagama.

"Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom za nas delikatnom trenutku molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitavati naše ćerke. O našim karijerama ćemo vas, kao i do sada, obaveštavati i biti otvoreni za saradnju", pisalo je u saoštenju.

Njihov porodični dom u blizini Košutnjaka obišla je ekipa Premijere.

1 / 2 Foto: Printscreen Premijera

Kako je Kurir nedavno pisao, Ana će se po razvodu vratiti u porodičnu kuću na Banovom brdu, gde će nastaviti život s ćerkama, majkom i sestrom.

Stan koji Rađen poseduje na Voždovcu ostaje njemu i on će tu stanovati kada se vrati iz Moskve.

"Bez obzira na to što Ana i Nikola više neće živeti zajedno, oni će se prema deci ponašati kao i dosad. Zajedno će se posvetiti njihovom odrastanju i vaspitanju i nijednog trenutka neće dozvoliti da Nina i Tea osete njihovu udaljenost. Iako je daljina učinila da se jedno od drugog ohlade, oboje će se potruditi da ostanu u korektnim odnosima. Oni žele da zajedno izvedu decu na pravi put, a svakako će biti lakše kada se vaterpolista vrati da živi u Beograd", završava naš izvor.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Foto: Printscreen Premijera, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track