CECA ULAZI U TAJNU VEZU, A EVO ŠTA ĆE SE DESITI SA KARLEUŠINIM BRAKOM! Zavirili smo u natalne karte - JK čeka TOTALNI OBRT, turbulencije čekaju i Draganu, Seku, Šerifovićku...
Foto: Damir Dervišagić

ŠTA ZVEZDE KAŽU O ZVEZDAMA

CECA ULAZI U TAJNU VEZU, A EVO ŠTA ĆE SE DESITI SA KARLEUŠINIM BRAKOM! Zavirili smo u natalne karte - JK čeka TOTALNI OBRT, turbulencije čekaju i Draganu, Seku, Šerifovićku...

Stars -

Mnogi fanovi radoznali su kada je u pitanju budućnost njihovih omiljenih pevača, a sudeći prema navodima astrologa Velimira Remića, o našim najvećim zvezdama ove godine čitaćemo mnogo zanimljivosti, premda će neki pokušavati, kao i do sada, da sakriju ono najintrigantnije.

foto: Kurir

Specijalno za Kurir, Remić je analizirao horoskope Cece Ražnatović, Zdravka Čolića, Dragane Mirković, Jelene Karleuše, Marije Šerifović i Seke Aleksić.

foto: Printscreen, Magazin IN

- U 2019. Ceca će imati harmonične astrološke aspekte za ulazak u novu, ali tajnu ljubavnu vezu. Zvezde joj se smeše i kada je reč o karijeri. Novi album nadmašiće njena očekivanja. Treba da pripazi na telesnu težinu i da fizički bude što aktivnija, ali i da se zdravije hrani. Moguća su razočaranja u najmanje dve osobe iz kruga prijatelja i saradnika. Ova godina doneće joj pun novčanik i mnogo putovanja, a savetujem joj da izbegava letove u Ameriku - kaže Remić, koji lepa dešavanja prognozira i najpopularnijoj Lavici na domaćoj javnoj sceni:

foto: Damir Dervišagić

- Jelena Karleuša će imati uspešnu godinu i zaradiće mnogo novca. I u braku će situacija biti stabilna. Doći će do prekida druženja sa nekim ženskim osobama. Ona treba da povede računa o tome šta kome poverava. Mora da pripazi i na imunitet. Mogući su problemi sa kostima, ali i briga za jednog člana porodice. Ona je humana žena, pa joj savetujem da učini nešto dobro za ljude kojima je pomoć potrebna. Imaće veličanstvene koncerte kako u zemlji, tako i van granica Srbije. Dakle, uprkos skandalima, Karleuša i Tošić imaće sreću i blagostanje u kući...

Što se tiče Dragane Mirković, ona je malo umorna od tereta koji nosi već decenijama, ali će se u 2019. napokon odmoriti.

foto: Promo

- Slabost koju oseća posledica je stresa, premorenosti organizma, ali i slabog kretanja. Savetujem joj da pripazi na kičmu i kosti jer je Saturn ušetao u njeno polje zdravlja, u kom će da ostane do kraja 2020. godine. Jarčevi su poznati kao veliki karijeristi, međutim, bez očuvanog zdravlja nemoguće je napredovati. Najveću sreću imaće na polju dece i ljubavi. Moguća je briga zbog starijeg člana porodice. U trenucima stresa prijali bi joj plivanje, masaža i pilates. Treba da izbegava crnu odeću - savetuje luče iz Kasidola astrolog i pisac, koji njenoj koleginici iz pop branše Mariji Šerifović predviđa velike promene, koje će se dešavati punih sedam godina, počevši od ovog proleća:

foto: Damir Dervišagić

- Ona je Škorpija sa podznakom u Biku. Planete će joj biti naklonjene na svim životnim poljima, ali posebno u sferi javnog eksponiranja i putovanja na daleke destinacije. Sreća joj se smeši i preko polja finansija i nekretnina, a 2019. biće joj dobra za nove početke, ali će na ljubavnu sreću pričekati. Tek od decembra 2020. pokrenuće se harmonični emotivni aspekti. Aktuelni astrološki tranziti ukazuju da Marija energiju treba da usmeri ka polju posla i uspostavljanju saradnje sa stranim kompozitorima i producentima. Astrolog otkriva da bi 2019. mogla da bude berićetna za Seku Aleksić, inače Bika sa podznakom u Jarcu i Mesecom u Strelcu, pogotovo kada je reč o proširenju porodice, ali i duhovnosti.

foto: Printscreen/TV Pink

- Tranzitni Saturn putovaće kroz njeno dvanaesto polje, a to znači da su 2019. i 2020. dobre za introspekciju. Prijaće joj porodična atmosfera i tihovanje u crkvama i manastirima, pa će u 2019. obići mnoge svetinje. Moguće su melanholija, nervoza i čudni snovi, na koje ne treba da obraća pažnju. Savetujem joj da pripazi na reči koje će da izgovara kako među prijateljima i saradnicima, tako i pred rodbinom, preko koje će da stižu iskušenja u godinama koje dolaze - kaže Remić i dodaje da će Seka imati sreće. A koliko su zvezde u 2019. naklonjene Zdravku Čoliću?

foto: Gordan Jović

- Legendarni Čola rođen je u znaku Blizanaca sa podznakom u Škorpiji i Mesecom u Ovnu. Tokom 2019. treba da obrati pažnju na zdravlje i na liniju. Planeta Jupiter tranzitiraće njegovom prvom i drugom astrološkom kućom, pa mu savetujem da se čuva svake vrste preterivanja. Saturnov tranzit kroz polje finansija upozorava da je došlo vreme za štednju novca i pametno investiranje. Bez obzira na njegovu harizmu i želju za akcijom, horoskop pokazuje da je pevač premoren. Napet aspekt Saturna prema jedanaestom astrološkom polju i natalnom Neptunu doneće mu razočaranja u ljude koje je smatrao odanim prijateljima. Krajem 2019. i početkom 2020. treba da izbegava daleka putovanja - zaključuje autor knjiga "Rađanje novog sveta", "Ruka spasa" i "Suze su blagoslov".

Marija Dejanović/ foto: Ana Paunković - Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track