Najnovije vesti

NJIHOVI BRAKOVI TRAJALI SU MANJE OD LETNJEG PLJUSKA: Ove ličnosti srpske scene venčale su se, pa pokajale! Evo zašto se o tome GODINAMA ĆUTALO! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

voleli se, pa se rastali

NJIHOVI BRAKOVI TRAJALI SU MANJE OD LETNJEG PLJUSKA: Ove ličnosti srpske scene venčale su se, pa pokajale! Evo zašto se o tome GODINAMA ĆUTALO! (FOTO)

Stars
19:41h

Aleksandra Radović od svih je krila svoj prvi brak sa kolegom, a Petar Strugar je prošao kroz bračni brodolom sa šest godina starijom koleginicom. Evo koliko su trajali neki od najkraćih brakova srpske scene

Radovićeva je još kao studentkinja bila u vezi, a kasnije i u braku s bubnjarem Dejanom Nikolićem Džonijem, s kojim je nastupala u vojnom orkestru. Međutim, posle dve godine Dejan je iznenada saopštio ostalim članovima orkestra da je Aleksandra rešila da napusti i njega i posao, a razloge nikad nikome nije rekao, pisali su mediji.

foto: Dragana Udovičić

Petar Strugar i šest godina starija koleginica Ivana Nikolić venčali su se početkom decembra 2013. godine na intimnoj ceremoniji u Zemunu, a u junu 2014. postali su roditelji sina Zarije. Posle više od godinu dana nakon venčanja, poznati umetnici odlučili su da se rastanu. Iako su na sve načine pokušali da sačuvaju svoj brak, kada su shvatili da je to ipak neizvodljivo, zajedno su doneli odluku da život nastave odvojeno. Njihov razvod bio je turbulentan.

foto: PrintScreen

Marija Kilibarda i Vladimir Radmanović rastali su se posle samo godinu dana bračne zajednice, nepomirljivost u karakterima bila je glavni okidač za razvod.

foto: Printscreen/Instagram

Leontina se udala u maju 2009, posle tri meseca zabavljanja sa violinistom Filipom Patom, a u aprilu 2010. rodila se mala Lucija. Taj brak je trajao tri godine.

Leontina Vukomanović i Filip su se dogovorili da se raziđu jer su oboje zaključili da njihov brak, nažalost, ne funkcioniše kao u početku. Brigu oko svoje jedinice preuzeli su oboje, s tim što je pevačica dobila starateljstvo nad detetom.

foto: Damir Dervišagić

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić bili su braku nešto više od tri meseca. Oni su se upoznali i zavoleli na “Farmi”, a onda su velikom svadbom zapečatili ljubav.

Međutim, ubrzo su počeli da optužuju jedno drugo za razne loše stvari, a Jovana je rekla da je kod Danijela “jela samo sendviče”, te da on pokazuje naklonost prema istom polu.

foto: Marina Lopičić

Slađana Delibašić udala se pre četiri godine za 15 godina mlađeg Milana Pejovića sa kojim je bila u braku svega deset meseci. Nakon razvoda, bivša supruga Đoleta Đoganije je rekla:

- Svako će krenuti svojim putem. Nisam više mogla da budem pod pritiskom, želim da se bavim svojim poslom i porodicom kako treba. Deca su mi najbitnija i nisam mogla da se odvojim od njih, ma koliko nekome moje ćerke i unuka smetale. Milan i ja nismo bili na istim talasnim dužinama, nisu nam se poklopile energije, stavovi i razmišljanja.

foto: Aleksandrar Jovanović Cile

Kurir.rs, Blic / Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...