DOBILA PAPRENO SKUPI ŠAMPANJAC OD NEPOZNATOG UDVARAČA: Jadranka Barjaktarević otkrila šta se STVARNO DESILO te noći u Crnoj Gori!
Foto: Printscreen Instagram

nije štedeo

DOBILA PAPRENO SKUPI ŠAMPANJAC OD NEPOZNATOG UDVARAČA: Jadranka Barjaktarević otkrila šta se STVARNO DESILO te noći u Crnoj Gori!

Stars -

Jadranka Barjaktarević na jednom od nastupa dobila je vredan poklon od nepoznatog muškarca koji do danas nije otkrio svoj identitet.

- Jadranka je nastupala u jednom klubu u Crnoj Gori i čim je napravila pauzu, sačekalo ju je iznenađenje. Konobar je prišao i doneo joj flašu šampanjca, koji košta nešto više od hiljadu evra. Objasnio joj je da je poklon poslao gost koji insistira na anonimnosti. Pevačica se u prvi mah zbunila pa pokušala da sazna o čemu se radi, kao i zašto joj je poslata flaša pića, ali je zatim odlučila da prihvati. Konobar joj je rekao da fan nema želju da je upozna i da nije navalentan, već da je prosto želeo da se zahvali za ovo veče - otkrio je očevidac, a Jadranka potvrdila njegove reči.

- Na nastupu sam od nepoznatog fana dobila skupoceni šampanjac. Ne znam tačno koja je cena, ali je papreno skup, to znam. Kad su mi ga uručili, rekli su da je muškarac insistirao na tome da ostane anoniman, imao je samo jedan zahtev. Tražio je da sa bine nazdravim sa njim, samo da podignem čašu. Valjda ga je pogodila neka od numera koju sam zapevala pa je poželeo da popijemo zajedno. Ispunila sam mu želju i zahvalila se za piće. Često dobijam poklone na nastupima od fanova.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track