CELA JAVNOST OSUDILA SRAMNE PRETNJE UBISTVOM VRANJEŠU, NJEGOVOJ ŽENI I DETETU! Tviteraši osuli paljbu po Jeleni Karleuši: Znala sam da ćeš kad-tad samu sebe da uništiš!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Instagram

ostaje bez podrške

CELA JAVNOST OSUDILA SRAMNE PRETNJE UBISTVOM VRANJEŠU, NJEGOVOJ ŽENI I DETETU! Tviteraši osuli paljbu po Jeleni Karleuši: Znala sam da ćeš kad-tad samu sebe da uništiš!

Stars -

Pevačica Jelena Karleuša pretila je fudbaleru Ognjenu Vranješu ubistvom poručivši mu da je bolje da se ubije sam, jer će ga, kako kaže, prvi muškarac koji naleti na njega jeb.ati. JK je poručila fudbaleru i njegovoj porodici da beže i da se isele.

Karleuša je nakon što su svi mediji i društvene mreže osudili otvorene pretnje Vranješu , a što je još gore, i njegovoj porodici, ženi i detetu, shvatila koliko je je to ozbiljno,sramno i nedopustivo, pa je obrisala post ali na njenu žalost društvene mreže pamte duže nego što bi ona želela.

foto: Facebook

U opširnom pismu, koje je objavila na svom fejsbuku, Karleuša doslovno kaže:

"Žalim tvoju ženu i tvoje dete crve! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad svo zlo vratiti tvojoj! Bežite! Iselite se crve! Brzo!!!!", napisala je Karleuša.

A onda JK "savetuje" Vranješa da se ubije jer će ga u suprotnom "jeb.ti prvi muškarac koji naleti"...

"Moj savet ti je da se ubiješ odmah! Odmah! Jer će te jeb.ti prvi muškarac koji naleti na tebe! Jebaće te jer si mučenik koji je udario na majku dvoje dece i ženu, onako kako to ni jedan muškarac nikada ne bi! Samo gnjide kao što si ti! Je.em li ti zlo seme devijantno! Ti si završio svoje", napisala je Karleuša.

foto: Printscreen

Otvorene pretnje Jelene Karleuše nisu naišle na odobravanje kod mnogih korisnika društvenih mreža.

I nekako po onoj staroj narodnoj - Nije majka klela sina što se kockao, nego što se vadio - ljudi na društvenim mrežama su okrenuli leđa JK. Jer čini se koliko god da bi neki možda i stali u njenu odbranu zbog slika koje su objavljene u javnosti, po svemu sudeći ne mogu da joj oproste izrečene javne pretnje.

Mnogi sada i nju "savetuju" da bi bolje bilo da se manje brani.

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić, Foto: Printscren Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja